Un PC bun de rendering ar fi acesta:
RYZEN 7 1800X
16GB RAM
GTX 1050 TI windforce
HARD DISK WD BLUE 1TB
SSD 240GB KINGSTON
SURSA CORSAIR 550W
CARCASA SEGOTEP RACING
PLACA DE BAZA:B350 PRO
RACIRE PE LICHID: ARTIC AC Liquid freezer 240
Monitor AOC Q2577PWQ 25 inch
Configuratia este facuta de mine
1.Pe windows ca este mai usor de folosit
2.Pe pc ca este mult mai perfomant
Adica? Ce argumente mai vrei
Cred ca sti si tu ca windows foloseste toata lumea si PC-ul bate in gaming un laptop
1.Iti recomand windows-ul deoarece este bun pentru editare, rendering, virtualizare si encondig si este mai usor de folosit, cred ca daca ai avea mac ar trebui sa iti ocupi 2-3 zile ca sa stii cum se foloseste si windows 10 foloseste directx 12
2. Daca ar fi sa ne gandim la performanta clar PC dar daca esti un om care pleaca mult de acasa si stai prin camine la un liceau clar laptop pentru portabilitate.
Dar daca vrei strict gaming ia-ti PC, un laptop de gaming incepe de la pretul de 3500 lei pe cand un PC de gaming care sa duca orice joc il poti face si de la 2000 lei, deci practic economisesti 1500 lei si performantele sunt aceleasi.Si laptopul se incalzeste foarte tare cand te joci si iti pot scadea fps-urile de aceea neaparat trebuie sa ii cumperi un cooler de laptop. Sper ca te-am ajutat daca vrei mai multe argumente pot sa le spun. Daca vezi unele greseli de ortografie sa stii ca m-am grabit cand am scris! Respect!
Http://www.pcgarage.ro/......8gb-gddr5/
Cam ceva asemanator iti trebuie tie pentru rendering/encoding. Asta folosesc eu, numai ca ceva pe la 10-12k ron.
TaviONE întreabă: