| maximrobertalin a întrebat:

Buna ce produse de curatat hardiscu imi recomandat dar sa faca bine nu rau. in afara de advanced sistem care si cleaner aste le-am folosit si mai mult faceau pagube decat bine.

10 răspunsuri:
| al3xander a răspuns:

Ccleaner facea pagube? eu il foosesc si sunt foarte multumit de el.

| maximrobertalin explică (pentru al3xander):

Da omule cleaner nu curata de loc stateam si asteptam cu orele sa curat nu mai am rabdare cu el imi ea din timp.

| al3xander a răspuns (pentru maximrobertalin):

Posibil ca ai activat optiune "Wipe MFT Free Space" care suprascrie tot spatiul liber de pe partitiile selectionate deci poate dura o gramada procesul si/sau ai activat si "Secure File Deletion" care mai intai suprascrie fisierele de un anumit numar de ori si la urma le sterge pentru a nu putea fi recuperate, optiune care de asemenea poate dura ceva timp bun. iti recomand sa intri in Options->Settings si sa dezactivezi de acolo optiunile astea. ele sunt pentru securitate, pentru a nu putea fi recuperate fisiere de pe HDD. la mine o curatare nu dureaza mai mult de vreo 2 minute.

Pai si unde sa intru sa dau otiuni setari?

La ccleaner prietene.

Adica sa debifez curatare spatiu mft? explica-mi cum ca nu-mi dau seama

Am vazut problemea si nu era cum aizis tu am dezistalat cleaner ca pentru pc meu nu-i bun

Da, imi pare rau nu stiu ce sa spun. normal o curatare la un calculator normal nu ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute. iti recomand tuneup utilities care are si o optiune de sters fisiere temporare http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/TuneUp-Utilities.shtml si o gramada de optimizari (curatare/defragmentare registri, defragmentare HDD, dezactivare programe start-up etc.).

Imi pare rau dar programu asta tune up e expirat imi cere cheia unfel de cod altu daca mai sti

Gata nu te mai deranja pentru mine am rezolvat am gasit o versiune mai veche ccleaner si asta e bun mia mai recuperat spatiu liber