Da omule cleaner nu curata de loc stateam si asteptam cu orele sa curat nu mai am rabdare cu el imi ea din timp.
Posibil ca ai activat optiune "Wipe MFT Free Space" care suprascrie tot spatiul liber de pe partitiile selectionate deci poate dura o gramada procesul si/sau ai activat si "Secure File Deletion" care mai intai suprascrie fisierele de un anumit numar de ori si la urma le sterge pentru a nu putea fi recuperate, optiune care de asemenea poate dura ceva timp bun. iti recomand sa intri in Options->Settings si sa dezactivezi de acolo optiunile astea. ele sunt pentru securitate, pentru a nu putea fi recuperate fisiere de pe HDD. la mine o curatare nu dureaza mai mult de vreo 2 minute.
Adica sa debifez curatare spatiu mft? explica-mi cum ca nu-mi dau seama
Am vazut problemea si nu era cum aizis tu am dezistalat cleaner ca pentru pc meu nu-i bun
Da, imi pare rau nu stiu ce sa spun. normal o curatare la un calculator normal nu ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute. iti recomand tuneup utilities care are si o optiune de sters fisiere temporare http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/TuneUp-Utilities.shtml si o gramada de optimizari (curatare/defragmentare registri, defragmentare HDD, dezactivare programe start-up etc.).
Imi pare rau dar programu asta tune up e expirat imi cere cheia unfel de cod altu daca mai sti
Gata nu te mai deranja pentru mine am rezolvat am gasit o versiune mai veche ccleaner si asta e bun mia mai recuperat spatiu liber