Si procesori si placa video sunt importante in egala masura. Daca ai procesorul mai puternic si placa video slaba (sau invers) apare fenomenul de bottleneck si este trasa in jos de componenta mai slaba aparand frame drop-uri sau low fps.
Componentele alese de tine sunt bune daca nu te joci pe o rezolutie fullHD, daca vrei fullHD o sa trebuiasca sa scazi din datalii.
Hei dar placa mea de baza este MS-7597 imi poti spune daca va suporta acea placa video are PCI Express x16 3.0 si placa mea de acum are PCI Express 2.0 va functiona va fi compatibil raspunde te rog
Da, o sa mearga placa video. O sa mearga in compatibilitate cu portul tau adica la 2.0
Dar procesorul este bun pentru jocurile alea imi merge gta 5 cu acel prosesor sau trebuie si un procesor mai bun
Momentan iti merg, dar in viitorul apropiat gandeste-te la un upgrade pentru ca nu o sa mai faca fata.
In vitor adiaca cati ani?
a si voi cumpara un gtx 950 nu un gtx 750 ti este mai bun
Daca vrei sa te joci pe fullHD pe ultra o sa fii nevoit sa schimbi procesorul cu un quad core. Daca te multumesti cu detalii mai mici in jocuri, mai duce 1 an de zile jocurile.
Pot sa fac overclocking si procesorul va deveni amd phenom ii x4 b50 3.2ghz