anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In league of legend cum esti clasat in ranked dupa primele meciuri de plasament? Am facut 2 infrangeri si un win. Cam cat trebuie sa fac sau ce si cum sa ajung macar in silver? Ofer fundita pentru un raspuns elaborat xD

Răspuns Câştigător
| DryIce a răspuns:

Total e 10 meciuri. Pentru silver daca castigi 4 si pierzi 6 te pune silver 4 de obicei. Daca castigi 6 si pierzi 4 te pune la gold 4. Daca castigi 10 te pune gold 1 sau platinum 4 da plat mai rar am vazut din matchmade cred totusi maxim e gold 1 din faza asta daca castigi toate. Eu facusem 5 win 5 loose si m-a facut silver 2.

4 răspunsuri:
| Blueblueblueeah67 a răspuns:

Trebuie sa castigi macar 5 meciuri din 10.

| MariusBohalcea a răspuns:

Depinde cat de bun ai kda ul, asa ca daca ai 3 winuri si un kda de 10/5/9 de ex, esti mai sus decat unul cu 5 winuri si un kda de 4/8/7. Eu cu 4 winuri si un kda de 6/7/9 am ajuns silver 3. Am un prieten care a câștigat 3 si a avut un kda praf rau de tot 3/10/4 ceva de genul si a intrat bronze 2 :/ De asemenea conteaza si daca joci premade acum cred, dqr mai putin decat atunci cand era duo queue.

| DryIce a răspuns (pentru MariusBohalcea):

Serios? wow, nu stiam. Am jucat cu kata am facut 43/16/20 intr-unul din matchuri happy din alea 5 win 5 loose si tot silver 2 am ajuns. Nu cred ca tine de kda.

| MaybeJustMe a răspuns (pentru DryIce):

Deci pe scurt, tine doar de winuri? Am deja 5 infrangeri, 2 wins...