Placa ta video are directX 10, iar COD BO 2 cere directX 11, de aceea iti da acea eroare.
De aici poti sa o cumperi cel mai ieftin. http://www.pcgarage.ro/......3-128-bit/
La pretul pe care il are e cea mai buna alegere;)
Daca ai un buget mai mic spune-mi si eu o sa iti gasessc alta placa;)
Nfs Hot Pursuit, Shift 2, The Run, Mafia 2, Just Cause 2, Crysis 2, Battlefield 3, BF Bad Company 2, Saint Row 3, COD Black Ops, Fallout New Vegas, Dead Space 2, Assasin's Creed Revelation, Dark Souls, Portal 2.
Astea sunt niste jocuri din perioada aia pe care le-am jucat si mi-au placut. Link-uri nu iti pot lasa ca niciun joc din cele enumerate nu e free si facem piraterie
Crezi ca, Crysis2, BF3 sau Assasin's creed revelation mi-ar merge pe :NVIDIA Quadro FX 1700 Procesorul : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E 6850 3. 00GHz nu ma prea pricep la calculataoare.
Placa aia video se foloseste in statiile de procesare grafica, nu e facuta pentru jocuri... Procesorul e bun pentru jocurile astea, daca ai si cel putin 2gb de ram e OK, dar placa video e cam slaba din punctul asta de vedere... Cred ca ai putea sa le joci dar la cea mai mica rezolutie si detalii minime la fps cat de cat bun, asta din cauza placii video.
O placa video buna pentru procesorul ala ar fi o nVidia gt640 sau ceva asemanator ca performanta
A, ok, mersi pentru ajutor, btw, am CoD BO2 cumparat cu Zombie si Multiplayer si cand il deschid (de pe Steam) imi zice ca : DirectX has encountered an unrecoverable problem, o fi de la placa pentru ca e prea slaba? Ultima intrebare pentru funda ar fi : de unde as putea sa fac rost de placa respectiva sau mai buna online? si cam care ar fi pretul?
A, mersi, am vazut un cu 370, si mi s-a parut mult, asta e ok, mersi de ajutor, ai o funda