Inseamna ca esti tufa de venetia la limba engleza daca nici macar "fb will be back soon" n-ai habar ce vrea sa zica. Stai chill, nu ti-a spart nimeni si n-ai pierdut nimic.
Nu sunt tufa de Venetia stai linistit, mai inainte am verificat de pe alt profil si deja nu mi se mai vad albumele cu pozele, si nici comentariile de la poze
Pai esti, ca scrie foarte clar - Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes.
Au trecut 3 ore si tot nu imi merge, am incercat sa imi trimit un cod de schimbare a parolei pe e-mail, dar cand dau acolo "Trimite" ma duce la o pagina alba, si nu mai scrie nimic. Alt cont se poate conecta pe pc-ul meu. Ai idee de ce s-ar fi putut intampla?
Ar fi hilar sa se fi pierdut niste conturi in timpul procesului de mentenanta si al tau sa fie printre alea, putin probabil, insa posibil. Poate restaureaza niste backupuri ceva si se rezolva... sau poate nu, ca s-a intimplat la un moment dat si la Gmail ca niste milioane de utilizatori sa ramina fara toate mailurile din inboxuri. Mai asteapta, ca altceva n-ai ce face momentan...