| rzv002 a întrebat:

Cum pot sa dau uninstal la counter strike? Din control panel >= remove programs nu-mi apare acolo, tin sa spun ca sunt ma multe programe care nu-mi apar in remove programs asta stiu ca e de la windows problema, iar in folderul din C:/ counter strike nu am optiunea pentru a dat unistal, alte solutii pentru a da uninstal stie cineva?

8 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Daca nu e in Remove Programs inseamna ca e pe Steam!
Apasa tastele ctrl+alt+del (se deschde Task Manager)-> click pe tabul Process -> cauta steam.exe ->click dreapta ->end process.Acum intra in C/Program Files -> Couter Strike si sterge dosarul si iconita de pe desktop.

Succes!

| rzv002 explică (pentru neluL):

Nelu nu cred ca e bine ceea ce spui, adica ai dreptate in mare parte dar daca voi face astea nu mi se vor sterge toate registrele si apoi nu voi mai putea sa instalez iar jocul, doar pe alta partitie imi va merge iar eu nu vreau asta, oricum multumesc...

| neluL a răspuns (pentru rzv002):

Pai, doar in felul acesta nu o sa ai probleme la o eventuala reinstalare! Daca nu inchizi procesul din Task Manager dar in schimb stergi dosarul din C, atunci vei avea probleme la o eventuala reinstalare.

| DDCC a răspuns:

Salut!
Vezi cu Revo -> www.ninite.com/revo/ dacă "vede" jocul. Dacă da, atunci dezinstalează-l în modul Avansat, ştergi şi intrările în regiştrii.
Dacă nu, atunci ori foloseşti Ccleaner pentru a curăţa regiştrii ori Advanced SystemCare --> http://goo.gl/RHXdY care rezolvă mai multe probleme (vezi de la Care/îngrijire să debifezi Repară vulnerabilitățile/Vulnerability Fix, restul lași bifat tot).

Asta ca să nu ai probleme cu Windows genuine (dacă windowsul ți-e piratat), deoarece Update-urile le poți face tu manual. Și Advanced System Care are utilitar de dezinstalare, de la Trusă de unelte/Toolbox vezi iobit Uninstaller. Poți dezinstala mai multe programe deodată dacă dai pe batch uninstall apoi dai pe Perform full scan ca să vezi ce a rămas prin regiștrii.

| rzv002 explică (pentru DDCC):

Salut dannyetlv si multumesc pentru raspuns. Eu am programul Revo Uninstaller Pro instalat si nu-mi vede jocul instalat ca sa-i pot da uninstal. Dar o sa incerc acuma cu celelalte programe pe care mi le-ai spus. Nu stiu care ar fi problema in Remove Programs de ce nu-mi apar toate programele instalate, imi apar doar cele recente si atat... poate ca daca as rezolva problema asta mi-ar aparea apoi si instalul de la joc si as putea sa-i dau remove.

Aaa si era sa uit! Cu Revo Uninstaller da click pe -> Dezinstaleaza Fortat (tabul de sus)apoi click pe ->Exploreaza -> te duci la locatia folderului in C/Program Files, aici cauti executabilul si anume Couter Strike.exe ->click pe el ->click pe Deschidere ->Inainte ->Dezinstaleaza.

| rzv002 explică (pentru neluL):

Ok o sa incearca si varianta asta si sper sa mearga, multumesc pentru raspunsul tau!

In legatura cu Revo e singura varianta care merge.
Cu placere! bye, bye wave