Salut!
Vezi cu Revo -> www.ninite.com/revo/ dacă "vede" jocul. Dacă da, atunci dezinstalează-l în modul Avansat, ştergi şi intrările în regiştrii.
Dacă nu, atunci ori foloseşti Ccleaner pentru a curăţa regiştrii ori Advanced SystemCare --> http://goo.gl/RHXdY care rezolvă mai multe probleme (vezi de la Care/îngrijire să debifezi Repară vulnerabilitățile/Vulnerability Fix, restul lași bifat tot).
Asta ca să nu ai probleme cu Windows genuine (dacă windowsul ți-e piratat), deoarece Update-urile le poți face tu manual. Și Advanced System Care are utilitar de dezinstalare, de la Trusă de unelte/Toolbox vezi iobit Uninstaller. Poți dezinstala mai multe programe deodată dacă dai pe batch uninstall apoi dai pe Perform full scan ca să vezi ce a rămas prin regiștrii.
Daca nu e in Remove Programs inseamna ca e pe Steam!
Apasa tastele ctrl+alt+del (se deschde Task Manager)-> click pe tabul Process -> cauta steam.exe ->click dreapta ->end process.Acum intra in C/Program Files -> Couter Strike si sterge dosarul si iconita de pe desktop.
Succes!
Salut dannyetlv si multumesc pentru raspuns. Eu am programul Revo Uninstaller Pro instalat si nu-mi vede jocul instalat ca sa-i pot da uninstal. Dar o sa incerc acuma cu celelalte programe pe care mi le-ai spus. Nu stiu care ar fi problema in Remove Programs de ce nu-mi apar toate programele instalate, imi apar doar cele recente si atat... poate ca daca as rezolva problema asta mi-ar aparea apoi si instalul de la joc si as putea sa-i dau remove.
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: