| xDr0gs a întrebat:

Buna seara TPU! Deci mi-am cumparat cele 3 volume WOW.Am auzit ca este cel mai tare joc.IN fine.Ma duc acasa si cand bag prima parte :Burning Crusade imi zice ca aceasta versiune Burning Crusade este compatibila doar cu versiunea EU world of war craft.Si daca nu instalez prima parte nu pot instala nici a 2-a nici a 3-a.Ce trebuie sa fac ca sa o pot instala? Dau funda si vot!

Răspuns Câştigător
| Borderline a răspuns:

Incearca sa-l downloadezi si sa-l instalezi folosind clientul de pe siteul lor oficial

https://eu.battle.net/account/download/

4 răspunsuri:
| Borderline a răspuns:

Hmm, Din cate stiu eu e World of Warcraft; World of Warcraft : Burning Crusade; Wolrd of Warcraft The Lich King; Wold of Warcraft Cataclysm; World of Warcraft Mist of Pandaria

| xDr0gs explică (pentru Borderline):

Man nu cred ca ai inteles.Eu mi-am luat cele 3 volume. Burning Crusade, The Lich King, Cataclysm.Si cand vreau sa instalez prima parte adica Burning Crusade imi zice ca aceasta versiune:Bruning Crusade este compatibila doar cu versiunea EU de World of Warcraft.Si nu stiu ce sa fac ca sa il pot instala.

| xDr0gs explică (pentru Borderline):

Clientul ala e pentru. World of Warcraft Mits of Pandaria sad.Dar iti dau funda fiindca nu stiam de unde pot lua gratis star craft IIlaughing.

| Borderline a răspuns (pentru xDr0gs):

Ca sa joci WoW MoP iti trebuie si celelalte expansionuri adica cele pe care le ai tu, clientul acela ti le instealeaza pe toate, ca sa joci wow pe oficial trebuie sa ai toate expansionurile instalate, BC, LK, Catalysm, MoP si sa platesti o taxa de 10-15 euro pe luna parca.