| Anonim1000000 a întrebat:

Sunt Anonim asa ca am o intrebare! Acum 2 luni jucam Metin2, si recunosc jucam cu orele de dependent ce eram (4 ore/zi) acum m-am lasat si stau doar o ora. Doresc sa ma apuc iar dar sa imi fac serverul meu privat in care am lvl 99 si GM din prima si nu am de ce sa stau cu orele ca stiu ca am lvl maxim si nu pot face nimic in plus si eu zic ca voi sta doar o ora. Dar mama tot nu ma lasa, imi zice ca voi sta 6 ore laughing. Ma rog deci am 2 intrebari in care acord si Funda si vot daca imi raspundeti la ambele:
1. Mama nu ma lasa sa stau din cauza programelor multe (4 deci nu imi par asa multe)-VOT
2. Cum o conving sa ma lase?-FUNDA

Răspuns Câştigător
| bLacKbaLL a răspuns:

1. Si 2. au aceeasi rezolvare spune-i sa te lase macar o saptamana sa vada ca 1. nu o sa ai lag la calculator (chiar daca o sai in caz ca ai mai putin de 3GB ram...) Si ca 2. nu o sa stai mai mult de o ora (dar cand e ea plecata poti sa stai si cate 3-4 ore.)

Funda?

3 răspunsuri:
| Anonim1000000 explică (pentru bLacKbaLL):

MERSI! Ai o funda mare + vot! Mi-a mers! Ma lasa! Si cand e gata serverul te invit si pe tine pe el si te fac GM. Ce zici? Chiar avem nevoie de GM.

| Anonim1000000 explică (pentru bLacKbaLL):

O sa iti dau vot de pe contul senior! Pa pa!

| bLacKbaLL a răspuns (pentru Anonim1000000):

Pai. Am avut si eu server de MT2 happy Doar ca l-am inchis iar acum nu mai pot sa imi fac fiindca am routerwinkingAccept oferta ta daca mai e valabila