| anonimvsanonim a întrebat:

acum cativa ani, 6 -7 ani daca nu ma insel, un prieten dea lui tata, a venit la noi si mi-a adus ceva joc cu star wars, doar ca acum am incercat sa il caut dar nici cum nu il gaseam. Va povestesc mai multe, poate cineva ma ajuta sa il descarc: Stiu ca trebuia sa ajung la un om, cu 2 sabii din acelea laser, de culoare rosie si sa il bat, apoi ma trimitea pe o nava unde povesteau aia. Bun, il bateam, ajungeam acolo, si dupa aia trebuia sa ma mai lupt cu nu stiu cine, si la un moment dat ajungeam la un perete de care nu puteam sa trec, era "invizibil". Deci era coridorul, doar ca la un moment dat nu mai puteam merge mai in fata. Va rog daca cineva ma poate ajuta sa il descarc, va rog din suflet! Mi-e tare dor sa ma joc pe el si as fi foarte recunoscator + funda! Apropo, la inceput puteam sa imi aleg caracterul: om(fata/baiat) sau extraterestrul ala, dupa aceea culoarea, si dupa aceea sabia (culoare:rosie, albastra etc.) Dau FUNDA! Va rog ajutati-ma sad

Răspuns Câştigător
| Rolito a răspuns:

Http://lmgtfy.com/? q=Star+Wars+Battlefront scuze am scris gresit linkul

4 răspunsuri:
| ISP475 a răspuns:

Reinstaleaza jocul.

| Rolito a răspuns:

Este Acesta Star WArs battlefront (1, 2 si 3) poti cauta aici:http://lmgtfy.com/? q=Star+Wars+Battlefront

| anonimvsanonim explică (pentru ISP475):

LoL? laughing