| Speed99 a întrebat:

Am gasit niste moduri pentru GTA SA (san andreas) si nu stiu cu ce program se instaleaza fiindca am auzit ca iti trebuie sami. Bun mi l-am instalat pe sami si mi-am pus cateva masini! Recunosc : A MERS! Dar alte moduri nu merg decat masini crying cine poate sa imi zica cum se procedeaza? va rog lasati-mi si un link de download daca trebuie un program de instalare a modurilor sau ceva de genu'...Nu trebuie sa imi ziceti cum se instaleaza. Eu va cer ce am zis mai sus.
Multumesc Anticipat!
P.S: Nu cereti funda ca eu hotarasc la cine sa dau big grin

Răspuns Câştigător
| anthonyyyy a răspuns:

Mai bine folosesti ggmm poti sa bagi in el si arme si masini, elicoptere, barci, avioane, etc.

| Speed99 explică (pentru anthonyyyy):

Da-mi linkul de la download la program si ai funda O.o

7 răspunsuri:
| ThaPower a răspuns:

Buna,iti trebuie in fiecare zi programul SAMI, iar daca ai calculator rapid si fara probleme iti recomand gtagarage.com big grin

| Speed99 explică (pentru ThaPower):

Eu ziceam " cum se instaleaza moduri ca pe sami nu merge ".

| ThaPower a răspuns (pentru Speed99):

Trebuie sa descarci moduri de pe gtagarage.com de ex: un mod care sa iti adauge o masina
1) Pune un mod pe folder.
2) Deschide SAMI
3) Da la install mod si browse si selecteaza un folder (de ex: C:\numefolder\Mod SAMI)
4) Dupa ce ai selectat folderul de unde e modul da la install mod
5) Dupa ce ai terminat de instalat modul, intra pe GTA SA si ai modul in joc.
Funda? happy

| anthonyyyy a răspuns:

Un program de instalat masini si arme e asta : ggmm
iar pentru moduri deschizi cu img tools "GTA3.img" din folderul "san andreas\models, si o sa-ti apara o gramada de texte, tu de exemplu vrei sa inlocuiesti masina ''dacia'', ai descarcat patchul(adica masina pe care vrei sa o bagi in joc), care de obicei are 2 fisiere, una.txd si alta.dff, inlocuiesi cu IMG TOOLS cele din gta3.img cu cele din patch. Secces. dar eu nu-ti recomand... am incercat si eu si sunt facte de mantuiala, mai ales la masini apar greseli de grafica ex: rotile masini intra in pamand, culoarea este transparenta, palpaie si apar linii pe ecran etc.
winkingwinking

| Mada_Madalin_1994 a răspuns:

Http://cleo.li/download.html
De aici dai pe primul', cu asta se instaleaza tate modurile...nu asa singure de nebune. :D sper ca te-am ajutat.