Mai bine folosesti ggmm poti sa bagi in el si arme si masini, elicoptere, barci, avioane, etc.
Buna,iti trebuie in fiecare zi programul SAMI, iar daca ai calculator rapid si fara probleme iti recomand gtagarage.com
Un program de instalat masini si arme e asta : ggmm
iar pentru moduri deschizi cu img tools "GTA3.img" din folderul "san andreas\models, si o sa-ti apara o gramada de texte, tu de exemplu vrei sa inlocuiesti masina ''dacia'', ai descarcat patchul(adica masina pe care vrei sa o bagi in joc), care de obicei are 2 fisiere, una.txd si alta.dff, inlocuiesi cu IMG TOOLS cele din gta3.img cu cele din patch. Secces. dar eu nu-ti recomand... am incercat si eu si sunt facte de mantuiala, mai ales la masini apar greseli de grafica ex: rotile masini intra in pamand, culoarea este transparenta, palpaie si apar linii pe ecran etc.
Ok http://gta.jucatori.net/downloads/f112-ggmm-gta-garage-mod-manager
funda?
Trebuie sa descarci moduri de pe gtagarage.com de ex: un mod care sa iti adauge o masina
1) Pune un mod pe folder.
2) Deschide SAMI
3) Da la install mod si browse si selecteaza un folder (de ex: C:\numefolder\Mod SAMI)
4) Dupa ce ai selectat folderul de unde e modul da la install mod
5) Dupa ce ai terminat de instalat modul, intra pe GTA SA si ai modul in joc.
Funda?
Http://cleo.li/download.html
De aici dai pe primul', cu asta se instaleaza tate modurile...nu asa singure de nebune. :D sper ca te-am ajutat.
pepkoakrapovik întreabă: