| RauL8229 a întrebat:

Am incercat astazi toata ziua sa fac un server de metin 2, prima data am incercat cu IP apoi cu Hamachi! A mers totul, pana cand am ajuns sa fac site-ul, zicea ceva ca MySQL nu s-a putut conecta la baza... Sau ceva de genu! Am incercat sute de variante, nu stiu cum sa fac! Ma puteți ajuta? Cum sa fac un server? Pas cu pas pana la ultima chestie! Am un laptop! Trebuie conectat pe direct sau merge si pe wireless?
Sau, stie careva sa faca server?

Răspuns Câştigător
| Hitback a răspuns:

Iti trebuie ip static. Daca faci pe hamachi uitate la toate tutorialele. http://m.youtube.com/watch?v=O7L03M-VeJE

9 răspunsuri:
| RauL8229 explică (pentru Hitback):

Si cum imi dau seama daca am ip static?

| Hitback a răspuns (pentru RauL8229):

Vezi pe whatsmyip.org sau atunci cand reconectezi netul ar trebui sa ai acelasi ip. Marog eu iti zic sigur ca tu ai ip dinamic si astfel playerii nu se vor putea conecta la serverul tau. Incearca sa ai ip static din router.

Am conectat cablu de la net RDS, e ok asa?

E ip dinamic asa vezi pe net cum sa faci ip static.

Am facut server-ul! Merge...dar nu reusesc sa fac pagina de înregistrare...am
Incercat cu xampp fac tooot ce zice in tutoriale si cand scriu adresa Ca sa ma conectez, spune ca ceva cu MySQL nu s-a putut conecta la baza de date...ce pot face?

Si mai o problema...as putea ca doar sa fac o chestie simpla, si sa mii se modifice magazinele si sa am iteme 2014 sau asa?

Si, stii vreun client care sa fie ca si metin 2 RO la interfața si toate chestiile din metin (exemplu: sa nu fie modificata fata inventarului..bla bla.)
Dar sa aiba iteme 2014, mobi, pet-URI etc! Mersi!

Itemele 2014le implementezi tu. Dar trebuie sa schimbi serverfileul si clientul. Adica cam tot. In legatura cu pagina poate nu ai pus ipul bun. Sau nu ai pus useru si parola de la navicat. Uita-te iar.

Ai un tutorial cum sa implementez server File?

Hmm eu chiar nu ma pricep prea bine sincer sa fiu. Am avut incercari sa fac server. Am reusit dar trebuia ip static si nu aveam. Acum daca as face cred ca m'as descurca oarecum.trebuie sa stii sa lucrezi in filezilla ca sa implementezi.e destul de greu ai nevoie de unul care are server si se pricepe. Trebuie sa bagi ce ai implementat la shopuri cu navicat si sa le pui pret. Lafel si ratele tot din navicat. E destul de greu daca gasesc un tut bun til trimit.

Ok mersi! Si, in filezilla, trebuie bagat ceva la login acolo si la pass si port? Sau dau direct Connect?