| CalinBerindean a întrebat:

am o problema caut niste sit-uri/forumuri unde pot invata cum sa fac un servar de counter-strike pe ip dinamik dar si cum pot modifica servarul meu si unde sa gasesc diferite tutoriale legate de counter-strike va rog dati cat mai multe forumuri cine da cele mai multe si bune ia frunda si vot

Răspuns Câştigător
| brianemil a răspuns:

Daca il hostezi nu tb sa il ti in pc, o sa il tina o firma specializata intr-un pc configurat sepecial pentru asta in schimbu unei sume lunare (depinde calitatea hostului si numarul de sloturi) iar tu vei putea sa iti administrezi sv-u cu acces ftp si nu nu conteaza. daca faci cv cu sv si ai nevoie de ajutor la el da-mi un PM si te ajut (configurare pluginuri si dns)

8 răspunsuri:
| brianemil a răspuns:

Pe ip dinamik nu o sa ai sanse cel mai bine ar fi sa il hostezi la o firma specializata da totusi uite aici tutorial pentru sv tinut in pc http://www.tutorialecstrike.com/inst_server.html

| CalinBerindean explică (pentru brianemil):

Iar daca il fac pe pc si il hostez nu conteaza ce ip am?

Am inteles si imi poti da niste exemple cu firme de hosting iar daca il hostez si vreau sa fac de exemplu jb mil fac ei sau fac eu?

| brianemil a răspuns:

Cam de ce buget dispui luna pentru host?, ca sa stiu ce firma sa iti recomand. si da de facut il fac ei numa u va trebui sa il administrezi si sa bagi niste pluginuri aditionale.

Inca nu stiu pana in 5 euro pe luna.

| brianemil a răspuns:

Pai cu bani astia nu prea cred ca ai sanse nici la un sv de war. da daca maresti putin suma poti lua un sv de aici: http://www.csforever.ro/forum/viewtopic.php?f=41&t=1216 am avut si eu un sv hostat aici si pot sa spun ca am fost multumit, datele de contact ale ownerului ti-le voi trimite prin PM

| brianemil a răspuns:

Eu voi fi inactiv cam vreo 2 saptamani daca mai ai nevoie de cv posteaza si iti raspund cand ma intorc

| CalinBerindean explică:

Si cum e cu hostul imi dau ei servarul prin messinger?