| Low72 a întrebat:

Bună TPU.Am o problemă la cs 1.6.Recent am instalat windows 7 ultimate 32 bit,că inainte aveam windows XP și imi mergea jocul, dar am fost obligat să instalez ca mi s-a stricat pc-ul.(Nu am mai jucat de când aveam XP in functionalitate)..Am incercat cs-uri foarte multe..Clasic,de la Freakz,Pro,Bestial etc și tot nu îmi arata meniul de Options,Servers Quit, New Game etc. ..Am dat pe >shorcut---- Properties >---- Compability >----Windows XP Service pack(2 si 3, am incercat cu amândouă, dar degeaba.) și am mai făcut in următorul fel :-Am dat properties pe My Computer >---- Remote Settings >---- Advanced >---- Am dat settings la Performance ---- Data Execution Prevention >---- am adăugat hl.exe >---- Apply și OK..Degeaba,tot așa imi apărea.Aș dori un răspuns cât mai repede, mai bine EXPLICAT și utilizatorul care răspunde corect în timp mai rapid ii dau FUNDĂ.Vă mulțumesc pentru timpul acordat! happy

Răspuns Câştigător
| heldeN a răspuns:

Du-te in counter strike 1.6/cstrike/resource si de acolo sterge GameMenu.res,de obicei asta ar rezolva problema

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu ai aceste lucruri instalate...dezinstaleaza folderul si baga iar counter strike-ul ca eu am la fel windows 7 ultimate si-mi merge...

| Low72 explică (pentru anonim_4396):

Degeaba...Ca am si incercat asa.

| Low72 explică (pentru heldeN):

Hm.Interesant..Am să incerc, dacă nu mai merge nici acesta, ce să ii fac. sad

| heldeN a răspuns (pentru Low72):

Prima data incearca

| Low72 explică (pentru heldeN):

Bun..Deci acum cand intru in cs imi apare ecranul alb. laughing), wtf.

| heldeN a răspuns (pentru Low72):

Atunci nu stiu, faza cu sters-ul GameMenu.res totdeauna mergea