| Levisxdd a întrebat:

am primit un flood la pc si imi da errori despre rami etc. Pot sa ma joc(dar nu prea bine). Cum il deflodez? Funda(Va rog din sufletpuppy dog eyes)

Răspuns Câştigător
| youmail a răspuns:

Cred ca tu incurci flood-ul cu vreun virus, trojan, keylogger, sau alt ceva.
Nu iti va placea dar trebuie sa urmezi exact pasii acestia:
1. Copiaza pe un stick, hard extern ceva pozele ce te intereseaza din calculator.
2. Formateaza tot calculatorul fara a fi legat la internet.
3. Reinstaleaza windowsul
4. Instaleaza driverele pentru placa de retea, video, etc de pe cd-ul original al calculatorului.
5. Instaleaza un program Antivirus,
Avast, nod32, kaspersky, mecafe, bitdefender, etc
Apoi conecteaza calculatorul la retea
6. Instaleaza Yahoo Messenger, Skype, Winamp etc, tot ce mai ai nevoie doar de pe site-urile lor oficiale. (le gasesti pe google)
7. Nu mai primi nimic de la nimeni (gen poze, prezentari etc) accepta doar fotografii care esti sigur ca sunt jpg.
8. Scaneaza stick-ul pe care ai pus pozele tale, si daca zice sa stearga ceva dupa el dai Yes, da etc pentru ca vei plange mai mult daca o iei de la inceput de cat dupa ceea ce pierzi.

Mult succes.
daca nu te descurci si esti din Bucuresti da-mi un tel si ti-l fac eu cu vreo 40 de lei.
073.73.29.331

1 răspuns:
| Levisxdd explică (pentru youmail):

Cred ca ai dreptate dar, totusi nu cred ca este vreun virus, eu cred ca este flood pentru ca am un dusman care mia flodat messu` acum nu stiu ce sa zic.(nu stau in Bucurestisad ) oricum voi incerca toate variantele acele (aveam antivirus[nu prea bun]).Ms foarte mult!