| MRmariusica a întrebat:

am un laptop Acer cu aceste proprietăți:
Windows 7 Ultimate sp1 64 biti
Intel HD Graphics
Intel Core i3-380M 2.53Ghz
3,68 GB Ram ( din 4 gb )
Ce jocuri merg bine pe asta?

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Da, la rezolutie mica iti merg, eu ma gandeam ca ai pretentii pe full HD laughing o sa-ti mearga majoritatea jocurilor pe setari minime sau medii si rezolutie sub full HD.

4 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Nu ai placa video... iti vor merge jocurile 2012-2013, pe medium, m-as mira daca ti-ar merge si din 2014.

| MRmariusica explică (pentru Ineys):

Sa stii ca pe laptop am Outlast care a fost lansat in 2014. Merge la shadows, effects, textures pe very high dar merge doar pe rezolutia aia cu 1024x768 sau ceva de genu si de cand mi-am facut update la driverele Intel, outlastul merge pe o rezolutie cu 1280.

| MRmariusica explică (pentru Ineys):

Pai nu am pretentii. laughing Ca am niste colegi care au placa video foarte buna dar pun totul pe high si le merge greu cand ei pot da pe low si o rezolutie mai mica sa le mearga perfect. Ma, eu sunt multumit si pe low, dar la mine conteaza sa mearga repede, ma intelegi?winking Eu descoper si buguri la jocuri, adica eu am un joc care merge cu slow motion, ma si am descoperit un bug, imi da o rezolutie mai mica ca calculatorul si merge perfect rolling on the floor.

| MRmariusica explică (pentru MRmariusica):

Pardon, ma corectez "descopar". Scuze.