| Bucur_Cosmin_1990 a întrebat:

Am venit cu acesta mica intrebare deoarece nu am inteles., deci: eu ma joc cs:go, am facut setari tot tot, imi merge in 40+..., cateodata are caderi de frame-uri foarte mari- 10 fps, si nu tine 10-20 secunde, ci 10 minute-30 minute, cand intru in 1vs1 merge 60 fps +, dar vreau sa va spun., procesorul e ok, placa e ok, dar ce m-ar interesa este ca: eu am o problema: display-ul meu de la laptop se cam duce., adica apare linii albe, etc., dar merge, si eu ma joc cs:go cu el in pat. si se incalzeste., are ceva display si incalzirea cu fps-urile?

2 răspunsuri:
| AlexDFY a răspuns:

Procesorul ok, placa video ok, dar tie iti merge in frame drop uri straight face|||
Oricum, e foarte normal sa scada, eu de obicei am 250 fps uri, si cateodata mai scad si pe la 200 apoi iar urca, nu o sa fie mai niciodata constante.
Legat de linile albe, dezactiveaza (sau da pe biliniar) de tot FXAA Anti Aliasing dezactivat, la fel si multi sampling ul, daca faci setarile astea, nu o sa mai apara acele linii albe.
Daca ele tot apar, inseamna ca placa video e pe moarte.

| Bucur_Cosmin_1990 explică (pentru AlexDFY):

Nu ai inteles idee., nu e de la alea, display-ul meu e praf., si de aia, daca afecteaza la frame-uri si racirea., adica daca e incalzit prea tare si sa nu afecteze.