Cam putine detalii... poate era "red alert" sau "wolfenstein" astea erau cu nemti sau ceva gen razboi.
Nu nu nici red alert, nici wolfenstain
cand incepe jocul ma da la inceput de drum si asa mergand
observ (pe margini-le drumului ie padure pe ambele)pe margine o masina stationata si stau la taifas 3 nemti din care 1 ie joferul si 2 ofiteri "sergenti" ma duc tiptil taras ie omor la 1 cate 1 fara sa observ 1 intre alt cand ie omor, apoi le iau masina (masina decapotata de armata) si continuie drumul ssi ajung la garnizoana lor acolo ma opreste zice ceva ...ami da drumul la bariera si poarta..si intru in batalionul lor care ie multe cladiri magazii etc, si acolo prblm ie ca sa fac operatiu-ea sai ajung cat mai departe la cel mai mare...da totul in tacere.sa ma schimb in uniformele lor..mai spec cele de grad mare (ofiteri" etc)si amai retinut ca am intrat in comandamentul lor si m-am dus la baia lor care intra la wc, de exempl un ofiter al omoram ai luam hainele, ma inbracam..pe el al ascundeam bine sa nu al observe ca ie omorat de mine ca da :mision failer bine ie actiune multa..jocul ie cam strategic ca ie vazut de sus cand merg scuze v-am explicat