Wow,esti a 2-a fata pe ziua de azi care aud ca ii plac jocurile.Poi sa vedem ce lista iti pot oferii. Avem asae browser:Grepolis,Farmerama, Ikariam, Triburile, Ogame, Gladiatus, BiteFight, BattleKnight, Tanoth, KingsAge si mai sunt ....Acuma online cu client:Metin2, 4Story, 9Dragons, WoW, WoT, CrossFire Europe, AION, Perfect World, Shaya....Si offline arksiders 1-2, Prototype 1-2, toata seria Assassin's Creed, Sims, Skyrim, Call of Duty Black ops, Modern Warfare, Sniper Elite V2, Street Fighter si lista ar continua.Ps Daca alegi 9Dragons sa ma contactezi ca te pot ajuta sa cresti. Sper ca te va ajuta lista asta.Succes!
Incearca:League of Legends,Lineage II,Cabal,Last Chaos,Rappelz,World of Warcaft,Shayia,Perfect World, Runes of Magic, Silkroad toate jocurile astea au aceeasi tema din cate stiu:sa faci level, bani, iteme.De asemena exista si modul PvP (Player vs Player). Funda?
Mda...Sims,street fighter, darksiders, prototype, assasin's creed si jocurile shooter sunt foarte diferita fata de metin2, la fel si farmerma xD
Bine sunt diferite, dar am oferit o gama mai larga de jocuri ca poate o sa ii placa.
Poate...Sincer eu ti-as da fundita pentru raspunsul tau, sunt toate super, in afara de farmerama xD
Mersi...Cred. dar de curiozitate, u ce jocuri joci?
Pai am terminat toata colectia call of duty xD, am jucat perfect world, 4story, 9dragons, microvolts, s4league,assasin's creed si acum ''lucrez'' la darksiders 2 si sims
Interesant,desi istoria mea e mai bogata daca e poate jucam candva ceva gen 9dragons, sau altceva ca sunt deschis la subiecte.
M-am lasat de 9Dragons...De ce nu incerci S4League? E shooter multiplayer, dar e super...
E interesant.O sa ma apuc sa joc dupa ce voi ajunge acasa ca pe modem nu imi ajunge viteza sa-l descarc si dupa ce termin darksidersul 2 si prototype-ul din nou la insane.
Ok...De asemenea poti incerca Dead Space, Stalker:Shadow of Chernobyl sau Singularity, toate sunt horror, mie sincer mi-au placut
iustinboss întreabă:
ValentinFlr întreabă: