| Gelu00 a întrebat:

Daca am 350 de GB de jocuri pe calculator cum ar fi: Max Payne 3, GTA 4, Fifa 2012/2011 si multe multe altele.Intru a 2-a zii pe calculator, intru in Fifa 2012, ma joc 20 de min aprox si dintr-o data imi iese din joc.Intru in Max Payne 3 ma joc iar vreo 10 min si iar iese din joc.Si tot asa la fiecare joc.Care ar fi problema? S-ar putea sa fie placa de baza? Multumesc

Răspuns Câştigător
| dadonexus a răspuns:

Nu are nici o legatura palca de baza fie windowsul, supra incalzire a unei componente anume(cel mai probabil placa video sau procesor), configurare slaba si setari maxime sau un virus.

2 răspunsuri:
| Gelu00 explică (pentru dadonexus):

Ok.La asta ma gandeam si eu, dar am intrebat un prieten si a zis ca una dintre placi.fie cea de baza fie cea video.Virusi nu am, windowsul e in perfecta stare, iar la configurari m`am uitat chiar eu, si sunt perfecte.Multumesc

| dadonexus a răspuns (pentru Gelu00):

Nu are nici o legatura ey bag mana in foc windowsul poate merge perfect dar daca un dll din directx sau system32 este disparut deja e destul ca sa nu iti mearga nimic. Daca era de la placa de baza nu portea cu totul, iti dadea system fault sau mai stiu eu ce.