Uite Eu joc Candy Crush mai bine de 1 an si sunt la nivelul 517 nu glumesc vorbesc serios. Intr adevar nivelul 25 a fost o piatra de încercare am stat 2-3 luni pana l am facut.Este chestia sa înveti cum faci toate combinatiile acelea iar asta necesita timp. Inainte foarte greu treceam de unele si sunt unele si mai grele stai sa ajungi la 100 acolo e belea mai. mare.Dar ideea este sa te joci mult pana deprinzi toate miscările si un pic de noroc mai trebuie (adica sa ti mai ramane cateva miscări cand mai ai 1 jeleu de eliminat)Poti sa te uiti pe youtube scrii nivelulul si te uiti la altii cum fac poate o sa întelegi mai usor.Dar repet joaca mult si nu renunța eu asa am facut.Mai fa si pauze cand vezi ca nu treci si încercând mereu o sa reuseti Bafta
Pai,nu-ti pot trimite un video, dar iti pot explica:la Candy Crush, treubuie sa faci combinatii! Asa am facut si eu ca sa trec! Bafta! Funda?
Pai,de exemplu:faci 4 bomboane si dupa aceea faci de 5 bomboane, si apare aia care da cu fulgere in alte bomboane si incerci sa le aduci una langa alta si le combini...si alte combinatii
madasab întreabă: