Pai trebuia sa spui asa din prima, ca il ai deja. Pe mine intrebarea ta m-a facut sa cred ca vrei sa-l cumperi, si ca sa iti spun clar daca este compatibil cu placa ta de baza actuala aveam nevoie de numele ei. Ca il ai deja e cu totul alta poveste.
In ce priveste deuda ta, da, cpu-l e destul de ok, inca mai poate rula o varietate destul de mare de jocuri (fiind lansat in 2012, platforma sandy bridge) asta da, nu cu placa aia video care s-ar putea sa-ti puna probleme in jocurile mai noi, este mai mult pentru multimedia, dar daca vrei sa joci titluri noi, schimbi placa video si-i dai bataie. Sau daca nu vrei titluri noi, si te multumeste, asta conteaza cel mai tare.
In legatura cu funda, mhm...iti spun sincer ca nu am idee la ce ma ajuta, stiu ca oarecum "marcheaza" cel mai bun raspuns, dar eu fac asta neconditionat, ajut oamenii pentru ca pot, cu ce stiu...cu ce nu stiu, sunt si altii mai informati.
Nu, ma refer la placa de baza nu la memoria suportata. Downloadeaza cpu-z, il instalezi si la "Mainboard" va aparea modelul placii tale de baza, abia dupa iti voi spune daca procesorul este compatibil cu placa ta de baza actuala sau nu
Frate eu am luat un pc nou cu procesoru pe care ti l-am descris. procesoru este bun asa dupa tine? placa de video get force gt 730. avaliable graphics memory 6120 mb 60 hetrz. este bun de cv pc-ul? hai ca iti dau funda)