| alexy19a a întrebat:

Ieri am dezistalat counter strike 1.6 si l-am instalat din nou deoarece nu imi mai aparea meniul la el.
Acum sa va spun problema: Eu joc pe un sv de Zombie plague.Inainte nu imi dadea eroarea Microsoft Runtime C++ cu eroarea RUNTIME ERROR!
Stie cineva ce trebuie sa fac?

5 răspunsuri:
| BIS99 a răspuns:

E de la serverwinking

| sergiuk11 a răspuns:

Este din cauza placii video, nu are nici o treaba serverul cu cs-ul.
Iti trebuie o noua placa video la calculator, deoarece calculatorul nu este compatibil, asa a patit si varum meu. Si-a luat placa nividia si ii merge tot cum trebuie. / Funda?

| alexy19a explică (pentru sergiuk11):

Nu are legatura mai, deci: Pana acum 3 zile(mai exact am jucat 4 luni continuu pe acel server de zm) imi mergea totul perfect, intr-o zi cand jucam cs m-a scos afara DIN cs si cand am intrat nu imi mai aparea meniul(exit, find server etc.)
Dupa ce l-am dezinstalat si l-am instalat din nou, doar acel server nu imi mai merge, restul toate merg.

| sergiuk11 a răspuns (pentru alexy19a):

Atunci ownerul serverului are de modificat ceva addons-uri.
Asa si eu am patit si am vorbit cu ownerul si mi-a spus ca trebuie sa repare el ceva in optinuea serverului, alta cale NU EXISTA. funda?

| alexy19a explică (pentru sergiuk11):

Da ma stii... tu ai patit de toate nu? Am vorbit si cu el si a zis ca nu stie, s-ar putea sa fie ceva de la placa de retea sau nu stiu... Nu iti pot da funda imi pare rau.;(