Salut,Alex! O sa-ti enumar cateva jocuri, sper sa-ti placa unele dintre ele:
-Nova 3;
-Minecraft(versiunile 1.8-1.9)
-Grand theft auto(oricare )
-sau cea mai buna idee ar fi sa te apuci de LoL(League of Legends), deoarece e cel mai bun MOBA care exista
Sper ca te.am ajutat, pentru ca alte jocuri nu-mi vin acum in minte
Alte jocuri nici nu au cum sa iti vina in minte, atat timp cat nu ai jucat mare lucru pana in prezent.
Recomandarea mea pentru toti care stiu doar de LOL, Dota 2, CS si minecraft :
1. Invatati engleza
2. Jucati alte jocuri, noi, vechi, nu conteaza
Dupa care o sa iti dai seama ca pe acel calculator, a lui Galan_Alex_1997 nu are cum sa ii functioneze GTA IV si GTA V la cadre pe secunda acceptabile.
De fapt pot juta GTA IV si GTA V dar problema este procesoru. la gta v nu e bun ca eu am procesoru pe 32 bit si gta-ul este pe 64 si gta iv necesita sa ai un procesor puternic. deci imi trebuie un upgrade la procesor
Am jucat toate jocurele care mi-leati recomandat voi. Lol am jucam foarte mult dar m-am lasat. minecraft joc si in prezent dar nu pot sta toata ziua pe el. joc samp cate odata. imi trebuie un upgrade la procesor pentru gta iv si gta v in rest cred ca o sa incerc Nova 3 mersi mult pentru raspunsuri
Salut! Cerintele calculatorului tau sunt perfecte pentru jocul pe care ti-l recomand uita-te la aces filmulet si vezi daca iti place jocul! Uite link-ul https://www.youtube.com/watch?v=fJm7sDWF8rU