Ai placa video AMD, nu nVIDIA, ceea ce inseamna ca trebuie sa intri pe site-ul celor de la AMD, dai pe drivers/support si te pune sa alegi modelul de placa video pe care o detii, sau ai posibilitatea de a descarca tot de la ei pe site, un mica aplicatie ce iti detecteaza placa video automat, iar mai apoi iti ofera driverul la nas.
Pai si se misca mai repede jocurile precum fortnite lasa-mi un link pls
Pai si se misca mai bine pe jocuri precum fortnite da-mi un link pls
Pai nu ai placa de la nVidia, nu are deloc legatura cu AMD... Daca vei driver cauta pe site-ul oficial AMD si iti pui datele de la placa video si o sa gasesti! Succes!
Da, se misca mai bine in jocuri daca ai ultima versiune de driver instalat. Il iei de pe site-ul celo de la amd, te descurci esti baiat mare.
Pai nVidia este un producator de placi video, iar AMD este altul, ambele total diferite. Deci niciodata nu o sa mearga driver de amd pe nVIDIA. cauta driver pentru nVIDIA daca ai placa de la acest producator!
Pai si eu ce am spus? Tu ai spus: "Pai nu ai placa de la nVidia, nu are deloc legatura cu AMD... Daca vei driver cauta pe site-ul oficial AMD"
Cum adica nu are legatura cu AMD?
Ce link sa-ti dau? Intri pe site-ul lor si descarci aplicatia care iti detecteaza automat ce placa video ai, si iti baga driver-ul fara sa faci nimic.
Doamneeee... Iti spun pentru ultima data, daca intelegi, bine, daca nu, asta e. Deci, daca ai o placa de gen "radeon" (adica de la amd) nu ai cum sa ii pui driver de la nVidia. Drivere de nVidia se pun la placile de la aceasta marca, iar driverele de la AMD se pun la placile de la AMD( radeon, etc). Nu ai cum sa pui driver de AMD pe placa de la nVidia. Cred ca am explicat destul de clar.
Pai asta am spus si eu. Prietene, reciteste ce ai scris mai sus, pune cap la cap, sa vezi ca nu are sens ce ai spus. "Pai nu ai placa de la nVidia, nu are deloc legatura cu AMD... Daca vei driver cauta pe site-ul oficial AMD si iti pui datele de la placa video si o sa gasesti! Succes!" Dupa care iti dai si o palma.
Da m-am incurcat, m-au durut palmele pe care mi le-am dat da e ok.
CkErROo întreabă:
AntoniaBlanaru întreabă: