| ivancunemo a întrebat:

imi spune si mie cineva de ce nu mai am memorie la calculator mi-am descarcat pentru telefon de 2kb muzica le-am sters piesele si dupa nu mai am avut memoria tot aceeasi care o aveam cand imi ierau si piesele! va rog ajutati-ma scuzatima daca nu m-am exprimat bine

Răspuns Câştigător
| Gabi7zu a răspuns:

Atunci poti sa incerci urmatorul lucru: dai click dreapta si dai proporties la partitia in care ai probleme. o sa-ti apara o fereastra unde este prezentat discul si o imagine a acestuia. in dreapta imaginii este un buton pe care scrie Disk Cleanup. dai click stanga pe el dupa ce se incarca o sa iti apara alta fereastra in care o sa te intrebe ce sa stearga. selectezi marea majoritate a casutelor si apoi gata, ar trebui sa se rezolvebig grin

6 răspunsuri:
| Gabi7zu a răspuns:

Trebuie sa le stergi si din Recycle Bin. Cand stergi un fisier de regula se duce acolo si apoi mai trebuie sa il stergi odata. fisierele sterse si din recycle bin numai pot fi recuperate...

| ivancunemo explică (pentru Gabi7zu):

Si de acolo le-am ster sa nimic

Spune-mi cum scrie in engleza acolo unde spui tu la probleme

| Gabi7zu a răspuns (pentru ivancunemo):

My Computer=>(Click dreapta pe partitia cu probleme) C, D si/sau E=>Properties=>Disk Cleanup=>Selectezi casutele=> Ok || si gata, programul va incepe sa curete fisierele si sa faca loc pe disk. Apoi ar trebui sa defragmentezi disk`ul respectiv ca sa mai faca umpi de locbig grin

Nu am inteles nu stiu unde scrie probleme sau cce poti sa spui ca is prost ca cred si eu

| Gabi7zu a răspuns (pentru ivancunemo):

Nu scrie nicaieri "probleme" eu am specificat: "hard`ul cu probleme". adica hard`ul de pe care ai sters fisierele si a ramas la fel de multa memorie pe el ca si inainte de a le sterge...