Atunci poti sa incerci urmatorul lucru: dai click dreapta si dai proporties la partitia in care ai probleme. o sa-ti apara o fereastra unde este prezentat discul si o imagine a acestuia. in dreapta imaginii este un buton pe care scrie Disk Cleanup. dai click stanga pe el dupa ce se incarca o sa iti apara alta fereastra in care o sa te intrebe ce sa stearga. selectezi marea majoritate a casutelor si apoi gata, ar trebui sa se rezolve
Trebuie sa le stergi si din Recycle Bin. Cand stergi un fisier de regula se duce acolo si apoi mai trebuie sa il stergi odata. fisierele sterse si din recycle bin numai pot fi recuperate...
My Computer=>(Click dreapta pe partitia cu probleme) C, D si/sau E=>Properties=>Disk Cleanup=>Selectezi casutele=> Ok || si gata, programul va incepe sa curete fisierele si sa faca loc pe disk. Apoi ar trebui sa defragmentezi disk`ul respectiv ca sa mai faca umpi de loc
Nu am inteles nu stiu unde scrie probleme sau cce poti sa spui ca is prost ca cred si eu
Nu scrie nicaieri "probleme" eu am specificat: "hard`ul cu probleme". adica hard`ul de pe care ai sters fisierele si a ramas la fel de multa memorie pe el ca si inainte de a le sterge...