| ZuZuDuDu a întrebat:

ma intrebam ce jocuri jucati pe tableta? As prefera niste jocuri cu sarituri gen skater boy, bmx boy etc! Am vazut la o prietena un joc cu un baiat care a dat cu graffiti pe un camion si este urmarit de un politist si trebuie sa sara peste camioane si sa adune bani stie cineva cum se numeste acest joc?

Răspuns Câştigător
| KEric a răspuns:

Buna si tie, jocul de care zici este Subway Surfers, e gratis in google play...alte jocuri frumoase ar fi:Fruit shoot, Bad Piggies, Boss2, Pou,Six Guns,TGSSR,Agent dash(este la fel ca si subway surfers), Volvo Transporters, Bridge Constructor, Slice Ice si Drag Racing, Majoritatea sunt gratuite. Sper ca te-am ajutat...

5 răspunsuri:
| Redul a răspuns:

Subway surfers funda plz

| Xfushion81X a răspuns:

Se numeste Subway surfers

| ZuZuDuDu explică (pentru KEric):

Mersi mult KEric! Mai am totusi o intrebare poti sa-mi spui cum sa imi instalez Subway Surfers in google play? Adica eu iau jocuri de pe alta aplicatie nu de pe google play! Si daca vreau sa-mi iau jocul de pe aplicatia asta nu merge! Mi-am facut cont si cand vreau sa instalez jocul imi spune:"You haven't accessed the Google play app(the white shopping bag app icon)on your device this email account!"si nu inteleg ce trebuie sa fac am intrat pe mail si mi-au trimis un mesaj, mi-am activat contul ce mai trebuie sa fac ai vreo idee? Chiar vreau jocul ala imi place foarte mult ma poti ajuta? Oricum daca numai raspunde nimeni funda aia sigur este a ta!

| KEric a răspuns (pentru ZuZuDuDu):

Lasa funda, e greu de explicat, ce telefon ai, adica ce android thinking

| ZuZuDuDu explică (pentru KEric):

Gata,am rezolvat problema mi-a instalat o prietena jocul! Numai fi asa de modest primesti oricum funda! Mersi mult!