| sebiuta99 a întrebat:

spuneti-mi va rog cand se redeschide Metin2Mage si daca s-a deschis dati-mi un link va rog mult! Dau funda si vot la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| noname2001 a răspuns:

Uite la astea : metin2 mondial metin2 united metin2 GX lunaris-online mt2 metin2 ro speed [recomand] metin2 urano [recomand sa te joci este super tare otel si batalie si ce ai nev la maga banii i faci calumea si cresti bine lv max 190] metin2 arena metin2 tim metin2 stell metin2 galaxy metin2 earth metin2 guabina metin2 fun PLZ FUNDA laughing
sall daca vrei sa vb cu mine id meu de mess alexboom80@yahoo.com

2 răspunsuri:
| lSummerl a răspuns:

Se redeschide maine in 15

| noname2001 a răspuns (pentru lSummerl):

Hahahahahahahahahahahaahhahahahahahahaahahhaahh se apropie 15 septembrie aproape 1 luna de cand ati zis voi de 15 august prafilor astept sa se redeschide mt2mage cred ca de pe 29 unie cand a fost ziua mea si mi-a zis un prieten de el m-am jucat 20 min si apoi pac n-a mai mers ce naiba
ziceti ma un raspuns bun daca stiti nu dati ca prostii aasa sa va aflati in treaba SEBIUTA99 nu mai sta in suspans nu cred ca o sa mai mearga si daca vrei sa joci un mt2 misto joaca ori metin2 urano lv max 190 si otel si batalie la magazin funda daca ti-am fost de ajutor daca nu uite mai multe metinuri