| Bluegrayy a întrebat:

Buna TPU vreau sa va rog si eu ceva, joc pixie hollow de ceva vreme si o amica m-a rugat sia fac cont membru straight face am incercat dar mi-a dat o eroare, are cineva va rog un cont membru? [macar pentru 1 luna sa fie membru] sad dati add la id mes : fiveelectro

18 răspunsuri:
| meastylin a răspuns:

Am eu un cont de membru la pixie hollow dar o sa til dau daca ma ajuti cu ceva sa imi faci rost de un cont la myepets k>?

| Bluegrayy explică (pentru meastylin):

O sa incerc happy

Am incercat sa gasesc cod, nu merge straight face am gasit unul dar era deja luat

| meastylin a răspuns:

Oke mersi ca ma ajuti

| meastylin a răspuns:

Bluegrayy mersi mult ca ma ajuti cu myepets si sunt sigura ca o sa mai incerci si sa speram ca vei reusi subcces

| meastylin a răspuns:

Bluegrayy mersi ca ma ajuti cu myepets si sunt sigura ca o sa mai incerci si sa speram ca vei reusi subcces

| meastylin a răspuns:

Bluegrayy daca nimeresti un cod bun anuntama si sunt fericita ca ma ajuti esti de treaba

Pe cat ai contul de membru pe pixie hollow? adica cat dureaza member? straight face

| meastylin a răspuns:

Pai nu stiu cat dureaza member dar are lucruri frumoase pe cont

| meastylin a răspuns:

Bluegrayy ai mai cautat la myepets daca nu gasesti se poate sa imi cumpar animal de plus myepets dar osal am doar de craciun cred nu stiu inca daca gasesti ceva sa ma anunti

Eu nu am mai gsait cod, daca vrei joaca webkinz ca e la fel straight face si sunt si ieeftine straight face

| meastylin a răspuns:

Deci bluegrayy ai mai gasit cv?

| meastylin a răspuns (pentru Bluegrayy):

Pai webkinz ...il stiu eu ma plicti repede de el si mai bine sa ai un myepets daca vrei contul ala la pixie mai incearca si nu tio zic din rautate iti spun frumos star

Nu mai vreau nimic, straight face descurcate

| meastylin a răspuns:

Okey

| Tynaar a răspuns (pentru meastylin):

Delia12 daca ai cont si mai functioneaza pe pixie hollow cu membru facem schimb:eu iti dau un cont si jur ca este membru pe webkinz si tu mi-l dai pe cel cu membru pe pixie hollow

| meastylin a răspuns:

Mimiaa sunt de acord dar daca ai mil dai ma conctactezi pe aniacool12 daca vrei intreadevar contul meu de membru

Răspuns utilizator avertizat