| BBC100 a întrebat:

Buna tuturorhappy Am o intrebare : Vreau sa imi iau un calculator pe bucati. As vrea sa am placa video 64MB care costa din cate stiu 40 ron, un monitor nu neaparat cu plasma si poate fii la mana a 2, tastatura, mouse, si cele 2 cabluri pentru alimentare a monitorului si a sursei. Imi puteti spune daca am 13 milioane pot sa imi fac un calculator propriu, pe care sa mearga jocul Metin2 ro? Precizez ca am 12 ani si vreau ca pana in 24 aprilie, sa imi fac singur singurel un calculator. Inca nu am adunat atatia bani, dar am facut niste calcule si ca 13 milioane pot sa fac. Ce parere aveti? Si ce credeti ca vreti sa comentati sunt liber si va ascult, dar va rog nu imi dati comentarii prin care ma criticati sau ceva.happyhappyhappyDau si Fundahappy

Răspuns Câştigător
| Zangetsu a răspuns:

Intr-o unitate second hand de 250 de lei, ar intra un procesor pentium 4 de 2. 8Ghz, 1GB rami, harddisk de 40gb, cd-rom/dvd-rom si placa video integrata care ar trebui sa ruleze metinul linistit. Iar un monitor lcd de 17 inchi ar ajunge pe la 200 de lei tot second hand. Sa zicem ca mai pui o placa video dedicata ca poate cea integrata nu te satisface, si ajunge pe la 700 de lei.
http://www.evocomputers.ro/......cond-hand/

| BBC100 explică (pentru Zangetsu):

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Esti super tare mai destepulehappy Chiar te pricepiwinking Auzi dar primul calculator are placa video ca eu nu am vazut. Si cat costa o placa video cam 64 MB? 40 ron?happy

Aha am vazut poate sa aiba 32 MB deci merge metinulhappy

Apropo si cablurilehappy?

Frate, auzi tu aicea: Ti-am dat funda ca meriti felicitariwinking Ceau nu imi mai raspunde findca contul va fi sters dar poti sa ma contactezi la mess pe Grizbos sall

13 răspunsuri:
| Skay a răspuns:

Eu am luat un pc de la Altex cu : 4gb ram, procesor 1, 8, 500gb HDD (fabricat de Asus) la 13milioane. Din 13 milioane iti gasesti un pc gata facut la Altex. De exemplu : 2gb ram, 500HDD etc...la 8milioane (am vazut ). Cu aceste caracteristici poti juca metin2 fara probleme. Sper sa gasesti ce te intereseaza, daca tot vrei sa il faci tu il urez succes, dar decat sa il faci asa cum ai zis tu, mai bine iei unul la 8-10 milioane si iti mai raman si bani. Faci cum crezi.

| BBC100 explică (pentru Skay):

Da iti multumesc foarte mult. Meritai funda dar imi pare rau ca nu pot sa ma revanjez. Iti multumesc ca imi urezi succes!

| SokarDax a răspuns:

Bvo succes, SI eu sunt pasionat de caculatoare de la 7 ani imi placea sa bag gherutele in unitatelaughingsa scot tot si sa le bag am calculator facut de mine +server linux si multe chesti succes in continuare bafta

| BBC100 explică (pentru SokarDax):

Multumesc pentru tot dar sincer nu ai prea precizat ce am itnrebat eu. Bvo si tie pentru ce ai facut sunt mandru de tine dar tinand cont ca ai 12 ani ai avut bani?

| SokarDax a răspuns (pentru BBC100):

Lol eu n-am 12 ani si da am avut bani stransi de mine

Ok. Bv tie. Dar i cool calculatorul?

Dami ID-ul tau de mess adica contacteaza-ma la danilo_danilo18

| Skay a răspuns (pentru BBC100):

FinalS_4ever@yahoo.com

| BBC100 explică (pentru Skay):

Danilo_danilo18 contacteaza-ma te rog