Intr-o unitate second hand de 250 de lei, ar intra un procesor pentium 4 de 2. 8Ghz, 1GB rami, harddisk de 40gb, cd-rom/dvd-rom si placa video integrata care ar trebui sa ruleze metinul linistit. Iar un monitor lcd de 17 inchi ar ajunge pe la 200 de lei tot second hand. Sa zicem ca mai pui o placa video dedicata ca poate cea integrata nu te satisface, si ajunge pe la 700 de lei.
http://www.evocomputers.ro/......cond-hand/
Bvo succes, SI eu sunt pasionat de caculatoare de la 7 ani imi placea sa bag gherutele in unitatesa scot tot si sa le bag am calculator facut de mine +server linux si multe chesti succes in continuare bafta
Eu am luat un pc de la Altex cu : 4gb ram, procesor 1, 8, 500gb HDD (fabricat de Asus) la 13milioane. Din 13 milioane iti gasesti un pc gata facut la Altex. De exemplu : 2gb ram, 500HDD etc...la 8milioane (am vazut ). Cu aceste caracteristici poti juca metin2 fara probleme. Sper sa gasesti ce te intereseaza, daca tot vrei sa il faci tu il urez succes, dar decat sa il faci asa cum ai zis tu, mai bine iei unul la 8-10 milioane si iti mai raman si bani. Faci cum crezi.
anonim_4396 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: