| Alexandru_Babu_1997_iApk a întrebat:

Buna tuturor, ma intrebam si eu. Vreti sa jucati vreunul din voi cu mine Tera Europe"gameforce"? daca da ma gasiti pe Servarul Arcadia[EN] sau puteti sa ma contactati pe skype sadbabualex2014 "poza un extraterestru cu degetul mijlociu spre voi") "alternativ puteti sa ma contactati pe facebook ( Babu Alexandru"poza un tip cu aripi")..va astept :3...aa apropo..nu stiu daca vi se pare rasist dar daca e cineva care v-a vrea sa joace cu mine "nu accept cei sub 15 ani" happy

6 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Nu este rasist sa nu accepti cei sub 15 ani, este prejudecare. Tu clar nu ai mai mult de 17-18 ani. Oricum, de ce nu joci pe NA? cica e bataie de joc pe EU din partea gmilor.

| Alexandru_Babu_1997_iApk explică (pentru EnvyU):

Salut..am incercat sa intru pe NA dar cand sa ma loghez in launcher nu merge, chiar nu stiu ce are si da am 18 ani happy

| Alexandru_Babu_1997_iApk explică:

Am inteles ce zici,oricum am facut si eu asta, stiu foarte bine cum se instaleaza dar am mai zis inainte, cand ma loghez din launcher nu ma lasa sa fac nimic, pun datele contului in casute dau login si nu se intampla nimic, dispar datele, nici nu se logheza si nici macar nu imi zice ceva.

Oricum mai vad ce pot face, poate o sa reusesc sa il descarc cumva, oricum zi-mi si mie pe ce servar joci,

Bun,pai nu mai conteaza, am reusit sa il pun la descarcat, acum daca se poate sa imi zici pe ce servar esti happy ar fi super big grinbig grin

Si inca ceva, cea mai mare problema este pingul, am net bun dar cum jocul e in NA o sa ma aleg cu cateva scantei, daca ai putea sa imi zici si unde sunt hostate(unde ruleaza) servarele jocului(localitatea)fix locul unde e, mi-ar fi de ajutor pentru WTfast