Pai din cate ai zis tu aici NU se poate spune daca ar merge sau nu!
Nu ai zis nimic de placa video care e cea mai importanta in jocuri!
Mai bine pune un link de la un magazin online care vinde un laptop ca si al tau, acolo vom vedea specificatiile exacte si iti vom spune exact ce merge si ce nu!
Eu acum pe el am acum 4 gb rami i3 acela si HDD 1 tb si merge greu se incarca greu si se deschide si greu si mi-a zis cineva sa-i bag un SSD acela care am scris mai sus si un ram de 32 am vrut dar suporta doar 12 si iau decat 8 si cam atat tot as vrea sa stiu daca merita sau mai bine sa-mi iau altul nou?
Cu ssd-ul nu se se schimba nimic in locuri doar se va incarca mai repede! Cu nimic mai mult nu ajuta ssd-ul un joc, nu te lua dupa toti prostii ca-ti cheltui banii degeaba!
Oricum laptopul e foarte slab nu merita sa cheltui bani pe el, foloseste-l asa cum merge iar cand vei avea bani il vei schimba!
GTA 4 ar trebui sa mearga pe setari minime, schimbi si rezolutia din joc la cel mai mic posibil!
Dar acest laptop e bun daca comand pentru gta 5 sau 4? E ok
https://www.emag.ro/......D20P8TYBM/
Din pacate nici acest laptop nu este mai bun ca al tau, adica de cel care ai vorbit prima data! Nu da atatia bani pe un cazan ca asta ca nu e bun pentru jocuri! Mai bine cumpara unul folosit dar mai performant! Gasesti destule pe OLX!