| Ghita_Stelistu_1993 a întrebat:

Buna ziua am si eu o intrebare doar ce mi-a venit si mie pc-ul de la reparat si inainte l-am avut pe 64 de biti si acum este pe 32 este posibil sa primesc cumva crash? Jocul se numeste " Unturned " si este cu servere multe si cand intru pe un server imi da crash de ce oare? Daca stiti va multumesc pentru raspuns

Răspuns Câştigător
| TheKingBacca a răspuns:

Daca ai mai mult de 4 gb ram, diferenta e foarte mare, deoarece daca ai 4 gb ram pe 32 biti ai doar 2 gb ram care ii poti folosi, iar la 64 biti poti sa folosesti toti ramii pe care ii detii. Insa, performantele in joc sunt mai bune, mai stabile pe 64 biti fata de 32 biti. Daca vrei, iti voi da un tutorial cum sa instalezi Windows 7/8/10 fara CD/DVD/STICK.

4 răspunsuri:
| Ghita_Stelistu_1993 explică (pentru TheKingBacca):

Si da am 4 gb inainte sa fie reparat mergea totul ok dupa ieri laughing am ramas fara pc 2 zile ca tot imi dadea blue screen si s-a dus tot. am incercat sa-mi reinstalez windows-ul nu mergea si l-am dus la reparat si mi s-a pus ca este niste piese de la hard disk stricate si am luat unul nou este posibil si de la asta? Sa fie si de acolo de mi-a pus pe 32 de biti?

| TheKingBacca a răspuns:

Deci, vrei tutorial sau funda?

| Ghita_Stelistu_1993 explică (pentru TheKingBacca):

Iti multumesc ca vrei sa ma ajuti dar o sa-l duc inapoi acolo ti-am dat funda happy