| Lupea_Diana_1986 a întrebat:

Am si eu o nelamurire. Mi-am facut o adresa de email acum aproximativ un an, mi-am verificat-o cu numarul de telefon, mi s-a spus ca sunt posesoarea unui cont nou. Toate bune si frumoase pana cand am intrat pe adresa si am vazut ca am primit niste e-mail-uri de la 3 persoane, din aprilie si pana pe 20 iunie, 7 la numar. Trimise pe adresa mea. Sunt persoane pe care nu le cunosc si in discutie sunt probleme care nu imi apartin si nu am auzit de acele lucruri niciodata. Pe scurt, s-a gresit adresa de e-mail. Intrebarea mea este : Este posibil ca si altcineva sa detina adresa mea de email? Ce sa fac in cazul de fata? Vi s-a mai intamplat sau ati mai auzit de asta? Eu am mai auzit de ex de numere de telefon care primesc facturi de la UPC sa mearga sa le platesca. Ce imi recomandati sa fac? Multumesc!

2 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Cum arata adresele respective, sau mesajele? Esti sigura ca nu e spam? Daca nu vrei sa publici chesti asta, lasa-mi un privat. Poti anunta persoanele ca au gresit adresa, ori poti sa-ti faci un filtru sa ti se stearga mesajele cand vin sau sa nu mai primesti mesaje. Mi s-a intamplat si mie pe telefon sa primesc mesaje de la banci, sau pe decodor sa-mi apara factura altcuiva de la serviciul de televiziune. Am anuntat respectivii provideri si totul a fost ok.

| Lupea_Diana_1986 explică (pentru CM7YRE):

Din pacate le-am sters. Erau mesaje normale, erau atasate niste fisiere cu ceva date despre pamanturi, habar nu am ca nu le-am deschis. Cred ca a fost vorba de o eroare, altfel nu imi explic. Daca voi mai primi, voi anunta ca este o greseala. De pe data de 20 iunie nu am mai primit nimic. Multumesc pentru raspuns. O zi frumoasa!