Daca aplicatia e compatibila de la Windows 7 in sus, nu si cu versiuni anterioare (Xp, Vista), nu ai cum sa le rulezi. Si chiar daca s-ar putea rula cumva, fiind create pentru un sistem mai performant, va merge foarte greu si poate forta sistemul. Invers se poate: drivere si aplicatii Xp sa ruleze si pe Windows7, Microsoft avand implementate setari care fac posibile aceste schimbari. Pentru Windows7 pe Xp e mai complicat, poate imposibil. Si nu cred ca merita.
Cu netf 4.5 am avut si eu unele neajunsuri. Tot pentru o aplicatie necesar si, daca nu aveam configuratia necesara, instalarea a fost respinsa. Ori pui Windows7, ori faci cu dualboot (adica sa ai doua sisteme de operare, dintre care unul Win7, dar nu stiu daca asta te intereseaza). Il instalezi o data si bine si nu ocupi spatiu cu ambele sisteme de operare. Sau, renunti la aplicatia care necesita nf 4.5 (cum am facut si eu).
Nu sunt sigur daca varianta asta merge, dar o poti incerca.Descarca net framework pentru windows 7 apoi intra la properties, iar la compatibilty seteaza pentru windows xp
matrix100 întreabă: