| teo812 a întrebat:

sper ca am ales cateogria potrivita,sunt nou in acest domeniu. Intrebrea mea este: As dori sa achizitionez un PSP,de preferat nou, si nu stiu ce model sa aleg si de ce as alege un anumit model. Multumesc

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Pai nu prea mai ai de unde alege pentru ca pe piata mai gasesti ultimul model adica Sony PSP E1000 si penultimul model PSP Go (care este dublu la pret), asa ca singura alegere pe care o poti face este Sony PSP E1000

http://www.eurosoft-computers.ro/......013_P43246

PSP GO costa http://www.compari.ro/console-c3154/sony/psp-go-p39018545/

| StilleStrike a răspuns:

Pai, daca ai bani multi si vrei sa ii cheltui, Te uiti cat Intel, GB Ram, hdd. Daca are DDR 3 - DDR 2, etc... Sau daca te duci intr-un magazin gen ALTEX, Intrebi care e cel mai bun. Si ei iti vor spune de ce, si cat costa.

| teo812 explică (pentru neluL):

Dar dupa parerea ta, caci asta ma intereseaza, sau a alt cuiva, care este mai bun? 304 sau e 1000?

neluL
| neluL a răspuns (pentru teo812):

PSP E1000 este mai bun.Are ultimul firmware pe el, este cel mai bun din gama, ruleaza cele mai noi jocuri.

Am auzit de la niste colegi care detin cu toti acelasi model, fiind 3004. Pe langa ca au zis ca are functia de wi-fi [care nu m-ar ajuta prea mult, dar ar fi folositoare] si microfonul [de care nu am nevoie], au mai zis de aspect si tinerea in mana. Pe 3004 stiu aspectul, l-am testat cu mana mea, dar este vreo diferenta intre E1000 si 3004? ca aspect

Iti multumesc pentru ajutorul dat, dar mai am o singura intrebare. tu de ce model vorbesti? 1000 sau 1004?

neluL

De E1000 vorbesc.

Ok,iti mai pun o intrebare si promit ca nu te mai stresez. acest model are si el functia de a juca si cu alti jucatori [adica 2 players unul langa altu', stii la ce ma refer] indiferent de ce model am eu si el?

neluL

Asta nu mai stiu big grin