| Pavel_Roberto_1998 a întrebat:

Care e mai buntongueS3 sau Xbox 360.Nu vreau raspunsuri de genul eu am PS3 si e mai bun sau etc. Vreau si argumente.

Răspuns Câştigător
| BloxxDaButcher a răspuns:

Pai daca e sa incep cu argumente, ok big grin
Pretul : Pretul pentru un Xbox 360 in Romania incepe de la 800 la 1500, dar ai mai multe variante, cu hard disk mai mare, cu kinect. Playstation 3 pe deoparte este mai scump, si nu are prea multe variante, pretul incepand de la 1100 la 1600, dar este foarte bun pentru distractie, avand un player blu-ray incorporat. Mentionez ca cel mai ieftin xbox 360 are in dotare 4 Gb pe hard, in timp ce playstation 3 are de 40x mai multwinking
Castigator: Ambele

Puterea de procesare: Xbox 360 este cu un an mai vechi decat playstation 3, asta insemnand mai putina putere. Cateodata jocurile pot face diferenta unele fiind jucate extraordinar pe cate o consola, insa consolele au aproximativ aceeasi putere de procesare.

Selectiile de jocuri: Ambele console au o colectie gigant de jocuri, iar unele titluri de xbox 360 sunt valabile si pentru PS3.

Otiuni multimedia: Cum am spus si la inceput, Microsoft s-a retras din "razboiul multimedia" in timp ce Sony a adaugat un player blu-ray ps3-ului.
Castigator: PS3

Servici Online: Xbox 360 are serviciul Xbox Live iar PS3 are PlayStation Network, ambele sunt extraordinare, dar pe PS3 poti sa deblochezi mai multe decat pe Xbox, plus ca totul este gratis in timp ce Xbox cere o suma pentru jucatul online.
Castigator: PS3

Control: In categoria controlului Xbox 360 castiga, avand kinect-ul care este mult mai bun decat Playstation Move. In domeniul joystick-urilor, cel de xbox este mai bun pentru shootere si sta mai bine in mana adultilor, se incarca cu baterii care costa ceva bani, in timp ce cel de ps3 nu necesita baterii avand un stand de incarcare, este potrivit pentru tineri. Ambele avand control wireless.
Castigator: Xbox 360

Castigator Final : PS3
Chiar merita sa cumperi un PS3, in plus durata de viata este peste 4 ani fara supraincalzire, in timp ce sistemul prost de aerisire al xbox-ului ii face probleme, durata maxima de viata fiind aproape 2 ani.

4 răspunsuri:
| Hector99 a răspuns (pentru BloxxDaButcher):

Eu am Xbox360 si il am cred ca de vreo 3 ani si ma joc pe el vreo 9 ore pe zi e xbox360 Kinnect happy

| Hector99 a răspuns:

Ok mersi de sfat

| SoRyN15 a răspuns:

Ps3 are jocuri mai tari de exemplu Gran Turismo 5.

| EndouMamoru a răspuns (pentru SoRyN15):

Tu la oricare postare care are legatura cu ps3 si xbox 360 spui ca pe ps3 poti juca Gran Turismo 5.......penibil.