| OtravaDulce a întrebat:

Care ma poate ajuta cu un productor key pentru joc planet explorersu.
Sau
Un joc asemanator cu el (in afara de minecraft)
dau fundy.

3 răspunsuri:
| SonicAndrei a răspuns:

Poți căuta pe „serials, ws". De obicei acolo se găsește serial key pentru orice. Dacă nu este, mai cauți pe Google până te doare capul (știu cum e, dar până la urmă vei găsi).

Nu știu joc asemănător cu Minecraft, deși am auzit că există. Dar Minecraft devine tot mai realistic cu fiecare versiune...

Jocuri în care îți trăiești viața (în care am auzit că poți face foarte multe, chiar și să construiești case) e Sims 3.

| OtravaDulce explică (pentru SonicAndrei):

Am tot cautat de ceva timp serial key dar tot deajaba.
la iei pe site toti sa dai adresa de mes si ii trimit iei key, am facut asta dar nu miau trimis nu stiu dc...
poate ma poti ajuta u>?
asta e situl : http://76.76.13.107/~ppu/activation/public/resend_keys.html

| SonicAndrei a răspuns (pentru OtravaDulce):

Deci ți-ai dat adresa de e-mail ca ei să-ți trimită codul. Și eu am făcut așa cu un program dar nu mi-au trimis nimic fiindcă nu am cumpărat programul. Deci dacă nu ai cumpărat jocul (și să-l fi cumpărat cu adresa ta de e-mail) ei nu-ți vor trimite nimic. Am intrat pe site-ul de mai sus dar nu mă lasă să intru dacă nu dau adresa de e-mail. Acum... nu știu ce să zic. Cât de mare ar fi internetul nu se găsește chiar orice. Dacă ai cont pe File+list caută și acolo (eu nu am).

Spor la căutat... nu știu cu ce aș mai putea ajuta...