| Assad a întrebat:

Ce fps as avea pe battlefield 4, watch dogs,titan fall, destiny cu acest pc? http://pcpartpicker.com/p/JHYt99
desigur as vrea sa stiu pentru ultra settings :D
Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| anonimguy3 a răspuns:

Max out toate (ultra) minim 45 fps de ce nu 50 minim. App de cand destiny e pe pc? Stiam ca apare anul viitor pe pc.

5 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Asta depinde de ce setari folosesti in joc. cu cat setarile sunt date la maxim cu atat iti va avea un framerate mai mic

| Assad explică:

Danzell am spus toate setarile maxate.

| Assad explică (pentru anonimguy3):

Am zis asa sa fac o idee legata de jocurile pe care o sale joc....deci din spusele tale deduc ca e un pc destul de bun nu? adica calitate-pret ma refer

| anonimguy3 a răspuns (pentru Assad):

Sincer in 27 de milioane (764$) nu te astepti la performanta de ultra la toate jocurile aparute cu average de min 40-50 fps, dar vad ca in America sunt mai ieftine componentele. In Romania cred ca acea configuratie scotea mai mult de 40 de milioane dc nu mai mult chiar 50+ dar raport calitate pret e excelent.winking

| Assad explică (pentru anonimguy3):

Am gasit piesele si in Romania destul de ieftin...nu cred ca iesi pese 25-30 de milioane...si mi se pare chiar foarte ok pc-ul.pana la craciun sper sa pot lua toate piesele si sa il montezbig grin Abia astept sa joc si eu Battlefield 3-4 fara sa am 30 fps pe low settings(i hate my pc)