Mario. Si alte jocuri mai vechi. Nu o sa iti mearga niciodata jocuri ca L.A. Noire sau Max Pain 3 pe un calculator ca cel care il ai tu. Daca vrei sa iti mearga jocuri mai noi iti trebuie un calculator de doua ori mai bun ca al tau.
Half-life,quake 1, quake 2, nfs 2 se, atomic bomberman, elastomania, starcraft, warcraft 2, age of empires, mortal kombat 3 si 4, diablo, red alert, fallout 1 si 2, dune 2000, carmaggeddon, Duke Nukem 3D
Si eu aveam un pentium II, dar acum vreo zece ani. ma mir ca inca functioneaza! Folosesti windows 98 presupun? poate gasesti cateva jocuri, dar foarte, foarte vechi, de prin perioada 1996-2000. Cred ca poti rula si jocuri MsDos pe windows 95, care se pot gasi foarte usor pe net. daca vrei pot face o lista cu jocuri cu cerinte mici, cu toate ca zangetsu ti'a listat cateva jocuri faine. dar serios, de unde l-ai luat? te descurci cu un windows atat de vechi?
Dar eu cred ca are sanse bune sa joace max payne 3 pe o placa video de 4 MB vechi de 15 ani! tu nu?
Pai atunci ajuti pe altcineva, cu alt calculator?
apropo de joc. la minimum system requirements scrie care are nevoie de cel putin un Radeon X1300 pe agp sau pci-e de 256 mb, care are pixel shader 3.0, deci se pare ca nu se poate. dar vezi ca am gasit un thread pe un forum, poate te ajuta
http://www.ds-scene.net/? s=viewtopic&id=3851
cica exista un program numit SwiftSharder
Oh, da, good old *** - primele 2 NFS-uri - primul e genial! Dupa asta, o gramada de joace care au facut istorie - WoW1 si 2, Doom, Wolfenstein, multe altele.