| KyLogan a întrebat:

Ce jocuri mai pot juca? Raspuns UREGENT!

5 răspunsuri:
| Liliana222 a răspuns:

Pai depinde ce jocuri de actiune, etc?

| TaviCompany a răspuns:

Pai depinde de ce preferinte ai.Aici vreau sa imi spun opinia, dupa iti voi raspunde la intrebare dupa parearea mea 75% din tineri si chiar si oameni in toata firea, pierd noptii si chiar zile in fata calculatorului cu diverse jocuri, ceea ce nu este deloc bine in loc sa faci asta poti iesi la joaca o sa regreti asta cand o sa fi mare.Jocurile pe calculator sunt bune dar nu in exces.De exemplu eu ma joc metin 2 dar nu in excess si daca ma joc vreodata cand am timp liber 5 ore pe zi numai ma joc 2 zile happy. Deci sa trecem la subiect.Te poti juca metin2, cs, lol (league of legends), wow, nfs world >Astea fiind online! In pc te poti juca pes, fifa, nfs most wanted, dota 2, gta 4, prototype etc!

| Deerpinaaaa a răspuns:

Aplicatii pentru telefon : Pou, Egg baby, Temple run, Talking Tom, Candy crush, Subway surf, Angry birds, Dumb ways, Trollface quest, Doodle jump, Skater boy, BMX boy, Instant buttons, Funny sound effect, Eye color (Pentru editarea culorii ochilor), Pixlr Express (Pentru editat poze), Pet resque saga( Nu stiu daca am scris bine), Fruit ninja, Jetpack joyride, Cut the rope, Logo quiz, Ants smasher, Retrica, CamWow, WhatsApp, Shazam, Youtube, Facebook, Messenger, Tumblr, Instagram, Skype, Let's create!

Jocuri pe calculator (de descarcat) : Angry birds, GTA ( toate tipurile de GTA; sunt multe si super ), Minecraft, Metin, Counter Strike.

Pe calculator (online) : Intra pe Friv, Kizi, King.com, Addictinggames.com.

Sper ca te-am ajutat.
Funda? puppy dog eyes

| KyLogan explică:

Inca ceva, cum descarc GTA? daca puteti spuneti-mi love struck

| KyLogan explică (pentru Deerpinaaaa):

Mersi mult love struck