| August99 a întrebat:

Ce jocuri video jucati/ati jucat? Care e preferatul vostru?

22 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Am jucat minecraft si inca mai joc, si ala e preferatul meu.

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Nu joc jocuri video.

| Divy a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Wow, ești sigură nu prea îmi vine a crede laughing

| DenisaNicoletaG a răspuns (pentru Divy):

Fooooarteeeee siiiiguuuuuraaaaa laughing

| August99 explică (pentru Mayhem666):

Si eu joc minecraft. E al treilea joc preferat al meu laughing

| Divy a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Candy Crush, Pokemon, Mario, aplicații, Bomberman?
Bine să zicem că e adevărat, cărui motiv datorezi asta?

| Mayhem666 a răspuns (pentru August99):

Ai jucat vreodata pe servere?

Normal. Acolo joc cel mai des

Nu am mai jucat de mult pe un server, jucam inainte intr-o echipa de vreo 6-7 persoane (fete+baieti), era asa de frumos, dar de la un timp ne-am oprit, dar sper ca la vara o sa reunim echipa. Vorbeam pe Skype in timp ce jucam, era asa de frumos. Ah, ce amintiri.

| DenisaNicoletaG a răspuns (pentru Divy):

Nu imi plac, nu ma pasioneaza... le cam urasc. happy

Mi-ar placea sa joc si eu cu cineva dar cand intreb lumea zice ca nu le merge laughing

Noi toti jucam pe un server portughez sau brazilian, si din moment ce eram singurii romani de acolo, ne-am facut o echipa de elita, chestia e ca unii dintre noi ne cunosteam si in viata reala, dintre ceilalti 6 membrii ai echipei pe 4 dintre ei ii cunosteam in viata reala, una dintre ei fiind sora mea, si altul fiind vecinul meu.

| Ɗєℓυѕιση a răspuns:

Minecraft.
Inca mai joc laughing. Am facut propriile servere, dar le-am inchis. happy

| Naty_Naty_1995 a răspuns:

Eu numai Roblox ma joc big grin big grin

| HandaSei a răspuns:

E bun cam orice se încadrează la genul MMORPG pentru mine, dar în momentul ăsta cam Black Desert e preferatul! ^.^

| August99 explică (pentru HandaSei):

Black Desert se poate descarca de undeva sau trebuie neaparat sa il cumperi?

| HandaSei a răspuns (pentru August99):

Doar să-l cumperi...

- https://www.blackdesertonline.com/shop/GamePass.html

E foarte tare jocul, WoW e copil mic pe lângă el! Plus că are o grafică genială și e foarte bine optimizat! ^.^
Dacă ți se pare interesant și vrei să-l iei, eu unul îți recomand să iei cel mai ieftin pachet, cel de 10€, asta pentru că poți face absolut totul în joc! Nu e genul de joc pay-to-win ca WoW sau altele... =))

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca iti scriu acum toate jocurile pe care le-am jucat nu cred ca voi termina vreodata lista.

Insa, sa vedem... NFS (le-am incercat cam pe toate), GTA este unul dintre preferatele mele (l-am inceput pe la vreo 12 ani - stiu nu este o varsta potrivita pentru asemenea jocuri) si il joc pana in prezent - momentan GTA 5-, CS am jucat o perioada insa nu mai stiu care, dar m-am plictisit repede. GW, GW2, Wow, Aion, Lol, Dota (foarte putin), plus chestii mai vechi precum Age of Mythology, Age of Empires si Sims 1, 2, 3, 4.

Preferatele mele (ca intreg) ar fi GTA, GW si Sims. big grin

| August99 explică (pentru OoBunnyoO):

Eu inca joc LoL si sims 4, foarte rar CS si gta

| OoBunnyoO a răspuns (pentru August99):

De lol m-am plictisit destul de repede. L-am incercat mai mult pentru ca toti prietenii mei din gw, dupa ce a aparut gw2 au inceput sa se joace Lol. Nu prea am mai avut rabdare cu el. Iar cu Sims, momentan joc mai mult Sims 3 pentru ca am toate expansiuniile si peste mii de moduri. laughing) Nu am mai avut rabdare sa downloadez atatea pentru sims 4. Desi Sims 4 imi place mai mult ca se incarca mai repede.

Cat despre gta, cred ca ii voi ramane fidela tot restul vietii. A fost dragoste la prima vedere. laughing

| August99 explică (pentru OoBunnyoO):

Gta san andreas e jocul copilariei laughing battlefield, watch dogs sau mafia nu ai jucat?

| OoBunnyoO a răspuns (pentru August99):

Nu. Am auzit de battlefield, dar nu l-am incercat. Iar de celelalte doua nu am auzit.