| gabitzuuu11 a întrebat:

Ce metine fara virusi stiti? funda mareee

46 răspunsuri:
| ReDMaN12 a răspuns:

Dar ce metinele au virusi?

| gabitzuuu11 explică (pentru ReDMaN12):

Daaa unele iti stica calculatorul geniule!

| ReDMaN12 a răspuns:

Atunci unitatea sau calculatorul tau sunt de vina desteptule

| Laurentiuuu a răspuns:

De fapt, nu exista metien cu virusi decat anti-viruse proaste(Recomand karsperky, avast).
De fapt nu iti strica nimic, din pc (calculator=unitate) tot aia e pentru ala de jos, virusi win32, keyloggere, trojane le iei si de pe site-uri, voi copii mai mici care nu prea stiu IT (ceva obisnuit), vreti sa va feriti de virusi si voi aveti 30000...
Deci unu a zis ca metinul are virusi, si toti v-ati luat dupa el (Spirit de turma), de fapt nu metinu in sine are virusi, ci arhivele din el, sau fisierele criptate/necriptate....DECI FA O SCANARE INAINTE SA ZICI, hackshied-ul e detectat de obicei.
Recomand:metin2rowinking

| gabitzuuu11 explică (pentru Laurentiuuu):

Bn mah laurentiule dar eu nu`s copil mic si ma ma pricep destul de bine in IT! Si am calculatorul bine protejat de virusi daca vrei sa stii

| gabitzuuu11 explică (pentru ReDMaN12):

Ba am calculatorul ff bun sa stii! il am de 2 ani si merge perfect pentru ca stiu ce anvitvirusuri sa iau si ce anume sa iau! sa stii ca inainte sa iau un joc de pe net ma interesez de el sa vad daca e bun!

| Laurentiuuu a răspuns (pentru gabitzuuu11):

Ia zi ce ai in el?

Ee tee scart vrei sa iti spun si ce cate clickuri am dat pe el?

Ma refer la ram, HDD, etc parca te pricepeai la IT oh go on (nu ai zis ca ai fost campion pe sate la IT?)

Bah copile ai aflat si tu ieri de internet si vi aici sa imi faci mie teorie? Veziti de papusile tale acolo!

De fapt te credeai mare in IT si tu nu stii nici comanda de ram, video, etc (dxdiag) laughing)

Din partea mea asa ca un sfat iti zic sa te lasi de calculatore sa fate gunoier! Ca esti praf!

Cu ce sunt praf?

Cu cerebelu`

Bai fane "RAPID"vezi-ti de campionatu tau plin de blaturi.
VREI CONFRUNTARE HAI PE SKYPE!

Pai confruntarea asta nu ar fi inceput bre daca ai inceput tu cu inteligenta ta de inegalat in metine si antivirusuri! Si nu am chef sa ma cert cu unu care nu gandeste care scrie pe TPU asa ca hai sictir!

Adica? Te astept in continuuare, da-mi id-ul tau de skype si sa vorbim putin, ca prea smecher te dai oh go on
asta se intampla cand netul ajunge la tara, Traim in "rom"ania.
Daca eu scriu pe TPU ce, tu nu scrii (SPIRIT DE TURMA AI IN TINE), all M.Badea.

Ba cap de prost mai daci dracu din gura aia bleaga prin care vorbesti numai minciuni si prostii.Lasa-te frate de calculator ca esti prost duda! Ce sa mai vb cu un idiot care nu intelege ce e aia vorba de oamenti normali! Adica ia stai tu nu esti un om normal scuza-ma! Asa cu ai spus tu traim in Romania! Asta e frate! Tu te bagi ca musca in lapte! Traim in Romania asta de acum pentru ca vin unii ca tine si are chef de cearta si nu stie cu cine sa o faca! Asa dar gaseseti om cu care sa te certi! O zi buna

Aha,eu nu te injur.
Si ce nu stiu de "Calculator"?

Ba Laurentiule vrei sa incheiem subiectu ca daca o tinem asa ajungem sa ne injuram ca totii tiganii

De fapt nu te mai tiganii atat, si spune frate CU CE SUNT EU "DUDA",winking

Nu auzi nu esti in firea ta ba asta! Incepi sa te certi ca un destept care nu esti!

DUte tare

Mai taci dracul

Ma bate help :-s

Hmm...ce spirit ai de dala care pare ca nu se supara! pai daca vrei tu sa o tinem asa pana la vara nici o problema vere o tinem asaaa pana la vara

Mai avem 15 zile si 13 hwinking

Dc in 15 zile si 13 h o sa mori?

Reply:ai zis ca o tinem pana la vara, tinand cont ca vara vine pe 1 iunie...
edit:Mai sunt 15 zile 7 h 20 min 15 sec

Pff ce mai impresionat cu calculu taulaughing

Întrebări similare