| gabitzuuu11 a întrebat:

Ce metine fara virusi stiti? funda mareee

46 răspunsuri:
| MaSsEl a răspuns:

Gabitzu te certi ca prostu ca laurentiu are dreptate nu e metin care sa strice calculatorul ci doar calculatoare proaste ca mai stiu eu pe unu care se da mare ca are nu stiu ce antivirus ca nu stiu de cand are windowsul si incurca ramu cu hardulaughing daca esti asa bun la it zi frate ce ai pe el

| gabitzuuu11 explică (pentru MaSsEl):

Vrei sa ma cert si cu tine?

| Laurentiuuu a răspuns (pentru gabitzuuu11):

Asa sunt eu olimpic la fizica si mate.

| Laurentiuuu a răspuns (pentru MaSsEl):

Aha asa fac si eu de acum
Am 1024 gb ramwinking
love struck

| Laurentiuuu a răspuns (pentru gabitzuuu11):

Ce iti mai face echipa (Manchester City, daca o vindea copos...)?

| gabitzuuu11 explică (pentru Laurentiuuu):

Fb no problem happy

| spartelus a răspuns (pentru Laurentiuuu):

Eşti cel mai mare *Fraer* din câţi am văzut, cum în mm să ai 1024 Gb ram? Poate MB, aşa că să şti nu e nimic IT din ce ai zis, eşti o epavă doar... P.S. Am 13 ani şi tu 20'... Du-te şi învaţă cap de tablă ce eşti!

| Laurentiuuu a răspuns (pentru spartelus):

.Alt spart... uita-te pe pagina cealalta, unul ca zis ca un prieten de-al lui/vecin, etc incurca ramu cu hdd, eu cum il am de 1 t=>ca am 1024 fb spartule happy

De ziua ta:*

Bravo mă şti şi tu ce ăla TB, dar uităte tu mai bine la comentariu de mai sus, scris cu mâna ta...

Uite MaSsEl a zis asta:Gabitzu te certi ca prostu ca laurentiu are dreptate nu e metin care sa strice calculatorul ci doar calculatoare proaste ca mai stiu eu pe unu care se da mare ca are nu stiu ce antivirus ca nu stiu de cand are windowsul si incurca ramu cu hardulaughing daca esti asa bun la it zi frate ce ai pe el.Iar eu un spirit de gluma am zis ca am 1024 gb ram.Te certi singur.

Acum am înţeles şi eu "Spiritu tău de glumă"...

Favoritii mei sunt chipciu si tanase erau unu langa altu le-am zis la tot vestiaru! dar i am zis lu tanase ca daca greseste il schimb favorit cu adi popa.
Vreau sa dam de city sau united sa ii facem pac pac ca pe dinamo (sezon trecut EL 2011-2012)
Aduceti-ne echipe numai avem cu cine juca!

| Ryuunosuke a răspuns:

Bai daca stiati sunt metinuri cu virusi metin2 hammer e virusat are 3 virusi si un troian daca stiati da ce voi stiti metin?

| Edy43255 a răspuns:

Metin2 Earth, Metin2 Nexus, Metin2 Black steel

Întrebări similare