"Kony 2012" este un film creat de Invisible Children Inc. aparut pe internet la data de 5 martie 2012.
Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Kony_2012
Mie mila de tine ca te-ai nascut in Romania si nu in uganda, sa fi sclavul sexual al lui kony. Poate ca atunci nu ai mai fi vorbit asa ceva fara sa stii despre ce vorbesti!
Sa-ti explic si tie, kony a rapid peste 30.000 de copii a omorat si violat peste 10.000 si e unul dintre cei mai de temuti teroristi!
Si ce-mi pasa mie de Uganda?
Din punctul meu de vedere 20 de milioane de romani sunt in pericol maxim cu Basescu la putere, asta nu va intereseaza? Violatori si criminali o sa fie tot timpul dar chiar nu vad scopul promovarii unui asemenea caz, ce pot face eu? Sa le donez prajiturele?
Mă dezgustă oamenii ca tine.te găsești tu să faci politica României când ideile tale valorează cât să treci strada.
E instinctul ăla de turmă la cei mai mulți, dacă unu zice ceva de Băsescu să zică și ceilalți că doar știu politica și știu exact cum stau lucrurile.
Nu țin cu Băsescu nici nu îmi e simpatic dar mi se face scârbă că mulți copii își urmează părinții la proteste pe 50 lei. Oare asta e puterea banului?
Ce coincidenta! Si pe mine ma scarbesc oamenii ca tine, care nu voteaza si comenteaza despre altii.
Daca poporul n-ar discuta politică la ce ar mai fi democratie, semidoctule?
Du-te si te uita la B1 TV, o sa-ti placa...
PS:bine ca ai tu idei mai bune...si le tii doar pentru tine!
Dacă tu îmi explici mie politica ești the best!
Politica e pentru cei deștepți, pentru cei care știu cum merg lucrurile și mă îndoiesc că tu știi ceva..Copii ca tine ar trebui să își vadă de școală nu de politică
Faci parte din tipologia superiorului care raspunde arogant la orice intrebare de pe TPU, nu?
Uiti ca de tineret va depinde pensia ta de 2 lei
Eu spre deosebire de tine nu vreau să par ceea ce nu sunt.