| BattleFieldByWindows a întrebat:

Ce parere aveti de (Jocurile astea):
Ghost Recon Future Soldier
Call od Duty World At War
Need for Speed The Run

FUNDA... happy

3 răspunsuri:
| Razzorr1k a răspuns:

Pai,Ghost Recon Future Solider este absolut bestial dupa minehappy, COD World at War, nah ce sa zic, nu prea imi place COD dar e calumea facut, Funda?(Daca merit)laughing

| BattleFieldByWindows explică (pentru Razzorr1k):

Poi daca zici ca GRFS e absolut bestial o sa mi-l iau si daca o sa imi placa primesti FUUUNNNDIIIITAAAAAAAAAAAAAA

| gamestoper1998 a răspuns:

Ghost recon este unul dintre jocurile copilarie mele deci este absolut fabulos dar cu trecerea timpului aceasta serie de jocuri a fost dominata dintr-o data de battlefiel 3 cod mw3 si altele oricum este si va fi un joc absolut frumos si comfortabil de jucat.Despre cod la fel alt joc al preferat numai ca cu noile aparitii m-am plictisit de el cu toate ca grafica si gameplay-ul este si el ceva de luat in seama.NFS:the run sincer nu imi place nu are farmecu pe care le aveau celelalte in special mw la care masina era FULL tunabila si unde te batea pe rand cu toti rivalii.Nu contest grafica jos palaria dar gameplay-ul este mai nepegustul meu si nu le zic din burta deoarece l-am jucat si am vazut ce poate. Sper sa fii ajutat big grin